Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μπορούσε, αλλά…

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό, γνώρισε η Λαμία το βράδυ της Κυριακής.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη, ήταν εκείνη που κυκλοφορούσε τη μπάλα και δημιουργούσε τις φάσεις. Ωστόσο, σε μια από τις λιγοστές καλές τους στιγμές, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν νωρίς το γκολ. Και έκτοτε αμύνονταν στο μισό γήπεδο.

Δεδομένα οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία. Σε ένα ακόμα ματς ωστόσο έμειναν με… άδεια χέρια και έχασαν την ευκαιρία να βάλουν πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι.

Πάνω που απειλούσε…

Το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Η Λαμία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 12′, όταν ο καντόνια βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε δυνατό σουτ. Ο Τσάβες όμως έπεσε στη γωνία του και έδιωξε με δυσκολία. Ένα λεπτό αργότερα ο Βλαχομήτρος από αριστερά είχε επιλογές μέσα στην περιοχή, αλλά έκανε κακό τελείωμα. Και εκεί που η ομάδα μας έδειχνε να πατάει καλύτερα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 15′ ο Μαϊντέβατς τροφοδοτήθηκε στον άξονα από τον Λαχούντ, ξεμαρκαρίστηκε από τα στόπερ, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ρατόν και πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ. Σταδιακά, οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου ισορρόπησαν και πάλι το παιχνίδι, με τον Φουρτάδο από τα δεξιά στο 21′ να συνεργάζεται με τον Νούνιες, να κάνει πολύ κακό τελείωμα όμως.

Στο μισό γήπεδο

Γενικότερα στα μισά του πρώτου μέρους, ο Παναιτωλικός αμυνόταν με διπλή ζώνη άμυνας, τη στιγμή που η Λαμία προσπαθούσε στο αντίπαλο μισό να βρει χώρους να δημιουργήσει. Στο 27′ ο Νούνιες το κατάφερε με σκαφτή μπαλιά στο Βλαχομήτρο, όμως ο Τσάβες έπεσε στα πόδια του και τη μάζεψε. Στο 33΄οι παίκτες της ομάδας μας γύρισαν τη μπάλα, με τον Φουρτάδο από δεξιά να κάνει σουτ υπό πίεση, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια ο Παναιτωλικός δεν απειλούσε, έχοντας δώσει πολύ χώρο στην ομάδα μας. Στο 36′ πάντως λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο γκολ στη δεύτερη άξια αναφοράς στιγμή του στο παιχνίδι. Ο Λιάβας μπήκε από τα δεξιά και πάσαρε στον Μαϊντέβατς, αυτός δοκίμασε με τακουνάκι να σκοράρει, με τον Ρατόν όμως να είναι σε ετοιμότητα. Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ Λαμία γύρισε τη μπάλα, ο Νούνιες από αριστερά συνέκλινε, αλλά ο Τσάβες δεν ανησύχησε από το σουτ του Κοσταρικανού. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Λιάβα στην αμέσως επόμενη επίθεση μπροστά από την εστία του Ρατόν.

Στο 41′ η ομάδα μας πλησίασε την ισοφάριση. Ο Γκοτζαμανίδης έκανε κίνηση από αριστερά, σέντραρε, ο Νούνιες έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε με δυσκολία. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε στην ανάπαυλα.

Πίεσε, δημιούργησε, αλλά…

Η Λαμία μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Και στο 53′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να το καταφέρει. Ο Βλαχομήτρος πήρε τη μπάλα από τραγική πάσα του Τσάβες και πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ, αλλά ο γκολικίπερ του Παναιτωλικού τον νίκησε, με τον επόπτη να δείχνει οφσάιντ. Απόφαση που ήταν εντελώς λανθασμένη. Στο 59΄ήταν η σειρά του Μπικόφ να απειλήσει από δεξιά με σουτ. Ο Τσάβες έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως ο Νούνιες υπό πίεση δεν κατάφερε να βάλει την προβολή και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63′ οι «κυανόλευκοι» γύρισαν ωραία τη μπάλα, ο Φουρτάδο από δεξιά συνέκλινε και σούταρε με φάλτσο. Αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Το σκηνικό εξακολούθησε να μην αλλάζει. Ο Παναιτωλικός αμυνόταν και ο ΠΑΣ Λαμία έψαχνε διόδους. Είναι χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα, πως οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους τελική στο δεύτερο ημίχρονο με ένα μακρινό σουτ του Λομόνακο στο 74ο λεπτό, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία.

Ίδια εικόνα, χωρίς γκολ όμως

Όσο η ώρα περνούσε και με τον Βόκολο να έχει φρεσκάρει μεσοεπιθετικά την ομάδα, οι παίκτες του ανέβαζαν την πίεση τους. Όμως οι Αγρινιώτες ήταν καλά κλεισμένοι στα μετόπισθεν και δεν άφηναν χώρους. Στο 87′ και σε εκτέλεση κόρνερ, ο Νούνιες σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα φάνηκε να ανακόπτεται από χέρι αμυνόμενου, η Λαμία ζήτησε πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής κ. Παπαπέτρου άφησε το ματς να συνεχιστεί. Μια κεφαλιά του Ενρίκες στο 90′ και μετά από γέμισμα από αριστερά έφυγε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά -και με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει- οι τόνοι ανέβηκαν και υπήρχαν νεύρα. Η ομάδα μας πίεζε για να βρει χώρους, ο Παναιτωλικός αμυνόταν μαζικά, ενώ στο 92′ ένα γυριστό του Γκοτζαμανίδη από τον άξονα, βρήκε τον Τσάβες σε ετοιμότητα. Έτσι, το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Σιόβας, Αντράντεν (78′ Γιαννούτσος), Ραντόνια (81′ Ντεντάκης), Σαραμαντάς (46′ Ρινγκ), Νούνιες, Δοϊρανλής, Φουρτάδο, Μπίκοφ (61′ Γκουίντο), Βλαχομήτρος (61′ Ενρίκες)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν (79′ Παντελάκης), Στάγιτς, Μπακάκης (79′ Αγαπάκης), Τορεχόν, Λιάβας, Νικολάου, Πέρες (70′ Κοντούρης), Μαϊντέβατς (56΄Λομόνακο), Λαχούντ (70′ Μπελεβώνης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



12 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Dr Panos
Dr Panos

1 month ago

Και ποιος να βάλει το γκολ; 14 ματς, 9 γκολ. Πληρώνουμε τον τραγικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Τώρα πρέπει να γίνουν θαύματα, για να σωθούμε.

Νικος
Νικος

1 month ago


Reply to 

Dr Panos

Μα ειμασταν ανώτεροι. Δεν διάβασες;

Dr Panos
Dr Panos

1 month ago


Reply to 

Νικος

10 ημίχρονα να παίζαμε γκολ δεν θα βάζαμε.

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος

1 month ago

Με πορδές δεν βάφονται αβγα, λέει πολύ σοφα κι ορθα ο λαός μας,μαφιυ ο,τι έσπειρε το καλοκαιρι, τώρα αυτο θεριζει. Λαμιωτη ξερόλας, που είσαι τωρα; Κατάπιες τη γλώσσα σου, η ξέχασες να γράφεις τις @@@@@ που έγραφες μέχρι χθες, θεωρώντας τον εαυτό σου παντογνωστη.
Χαιρετισμούς λοιπόν από σήμερα στα κατσικομουλαρα και αγοράστε απο τωρα γιδοπροβατα ώστε μετα από τον υποβιβασμο που θα ερθει, να βρίσκουν το χορτάρι στο γήπεδο. Εκεί μας κατάντησε η διοικηση, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Όσο για σένα και τους δικούς σου υποστηρικτές και ξερολες,απαξιω να ξανασχοληθω , αφού τα λόγια σας και τα ΘΑ, σας εκαναν ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

Νικος
Νικος

1 month ago

Το Αγρίνιο έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι φέτος και κέρδισε χωρίς ιδιαίτερα καρδιοχτυπια. Ήταν η χειρότερη που πέρασε από τη Λαμία Αυτό τα λέει όλα. Είναι φοβερό ότι Ενρίκες και Γκουίντο μαζί δεν κάνουν έναν Βλαχομητρο.

Λαμιώτης
Λαμιώτης

1 month ago

Εμείς πάντα θα είμαστε εδώ και δίπλα στην ομάδα. Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε. Εμείς ακόμα πιστεύουμε στην ομάδα σε αντίθεση με άλλους καναπεδάτους παντογνώστες οπαδούς του πληκτρολογίου που δεν πατάνε στο γήπεδο. Όσο για τις παπαριές που λές στα επιστρέφω δίπλα και τρίδιπλα. Τέτοιοι σκατοψυχοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι σε αυτή την πόλη….Υ.Γ και πολύ αξία έδωσα σε μερικούς εδώ μέσα. ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ…!!! ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΛΑΜΙΑ ΣΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ( ΓΙΑ ΕΣΑΣ)….ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

Nick62
Nick62

1 month ago

Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί άλλαξε το καλοκαίρι ο προπονητής ;;

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος

1 month ago

Σκατοψυχοι και αχρείοι είναι αυτοί που προσπαθούν να πουλήσουν στους αγνούς και καλοπροαιρετους φιλαθλους που οχι μονο γραφουν αληθειες που δυστυχως επιβεβαιωνονται οι φοβοι τους, κολοφωτεες για φαναρια, παρουσιάζοντας τον εαυτό τους σαν ξερόλας και θαυματοποιό.

Λαμιώτης
Λαμιώτης

1 month ago

Αγνέ φίλαθλε που λές ότι νοιάζεσαι για την ομάδα πες μας εδώ δημόσια πέρυσι που είχαμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία μας πατούσες γήπεδο;;; Ήρεμα και όμορφα ρωτάω και αν δεν πατούσες πόσα χρόνια έχεις να πατήσεις;;; Θα καταλάβει ο κόσμος πολλά…..Αν και αυτοί που διαβάζουν εδώ ξέρουν τις προθέσεις σου…..

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος

1 month ago

Λοιπόν κ. Λαμιώτη, επειδή με ρωτάς θα σου απαντήσω έντιμος και χωρίς περιστροφές. Εγώ ήμουν από τους πιο ένθερμους οπαδούς τολμώ να πω κι όχι απλα φίλαθλος της ομάδας μας. Όμως εδώ και 3 συναπτά έτη, σταμάτησα όχι μόνο να πηγαίνω στο γήπεδο, αλλά και στην TV που την παρακολουθώ, επειδη καρδιοκτυπω και φοβάμαι μήπως μείνω από το άγχος, κλεινω την TV & μαυαινω το απκτελεσμα οταν εχει ληξει ο αγωνας, με εξαίρεση φυσικά την περασμένη σεζόν που επειδη ευθυς εξ αρχής είχαμε φύγει βαθμολογικα, ήρθα ξανα στο γήπεδο.
Όπως ενθυμεισαι,όλες τις υπόλοιπες σεζόν,είχαμε το γνωστό “Μπες ψυχή, βγες ψυχη” μέχρι την οριστική ληξη του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια και γι αυτό αγανακτω, γιατί η διοίκηση με αναγκάζει να στερηθω αυτο που αγαπώ, την ομαδα μου, γι αυτό και είμαι απαιτητικός και καυστικός από την άλλη, αφού το ποδοσφαιρο εάν το αγαπάς,μπορεί από χαρά εαν η ομαδα παει καλα, να βρεθείς σε αντίθετη περιπτωση να δεις τα μαρουλια αναποδα.
Εάν σε κάλυψα “φίλε” Λαμιωτη, έχεις καλώς. Παντως σου εύχομαι Καλές Γιορτες, έστω κι αν είμαστε στον πάτο του βαρελιού..-

Λαμιώτης
Λαμιώτης

1 month ago

Επίσης καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι αρχικά και καλές γιορτές. Επίσης με κάλυψες και ο κόσμος καταλαβαίνει πολλά πλέον, αλλά δεν υπάρχει λόγος κανένας να κράζουμε αυτή την στιγμή την ομάδα. Λέμε όλοι την άποψη μας αλλά αν εσύ αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι όπως λες μια φαντάσου εγώ και άλλα παιδιά που τρέχουμε από τα τοπικά μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα συν παραπάνω εμείς που έχουμε γυρίσει την μισή Ελλάδα και παραπάνω για αυτή την ομάδα. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα και οποία παιδιά παίζουν για αυτή. Στηρίζουμε τις οποίες αποφάσεις καλές η κακές. Όπως διάβασα και αλλού όπως εσύ είπες σε έναν άλλον φίλο αυτός που δεν κάνει τίποτα δεν κάνει λάθη. Συμφωνώ. Πιστεύω όπως και άλλες χρονιές να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν έστω και τώρα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Καλώς η κακώς φαίνεται ποιοί θα είναι στο πρώτο στο δεύτερο η στο τρίτο γκρουπ όπως λέγεται. Το θέμα είναι ότι αν γίνουν σωστές κινήσεις αν ο κόσμος όπως λένε πολλοί αγαπάει πραγματικά αυτή την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ξέρεις τι έχω καταλάβει αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Έχει περάσει πολλά και να ξέρεις μακάρι και το εύχομαι να υπήρχαν στην πόλη άλλοι δύο τρεις σαν τον Παπαϊωάννου να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Αλλά ποιός;;; Βλέπεις κάποιον;;; Τέλος πάντων ας γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν ας έρθουν κάποια παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Να στηρίξουμε όλα τα παιδιά αυτά που θα έρθουν και αυτά που θα μείνουν. Και αν με ρωτάς για το αν θα τα καταφέρουμε. ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος

1 month ago

Το εύχομαι ολόψυχα αυτό και μακαρι η πιστη σου να υλοποιηθει στο ακεραιο.Θα το χαρώ ειλικρινά. Παράλληλα ενόψει των εορτών, εύχομαι σε ολους τους συντάκτες αποψεων σ’αυτο εδω το site και όχι μόνο, “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,” ” ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” γιατι η ποσοτητα μετραει, “ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ” γιατι η ποιοτητα μετραει, ” ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΜΕΛΑ”, γιατι αυτα στο μελλον μενουν, καθώς και “ΥΓΙΕΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ”, για όλο τον κόσμο γενικα

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Panos
Dr Panos
1 month ago

Και ποιος να βάλει το γκολ; 14 ματς, 9 γκολ. Πληρώνουμε τον τραγικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Τώρα πρέπει να γίνουν θαύματα, για να σωθούμε.

Νικος
Νικος
1 month ago
Reply to  Dr Panos

Μα ειμασταν ανώτεροι. Δεν διάβασες;

Dr Panos
Dr Panos
1 month ago
Reply to  Νικος

10 ημίχρονα να παίζαμε γκολ δεν θα βάζαμε.

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος
1 month ago

Με πορδές δεν βάφονται αβγα, λέει πολύ σοφα κι ορθα ο λαός μας,μαφιυ ο,τι έσπειρε το καλοκαιρι, τώρα αυτο θεριζει. Λαμιωτη ξερόλας, που είσαι τωρα; Κατάπιες τη γλώσσα σου, η ξέχασες να γράφεις τις @@@@@ που έγραφες μέχρι χθες, θεωρώντας τον εαυτό σου παντογνωστη.
Χαιρετισμούς λοιπόν από σήμερα στα κατσικομουλαρα και αγοράστε απο τωρα γιδοπροβατα ώστε μετα από τον υποβιβασμο που θα ερθει, να βρίσκουν το χορτάρι στο γήπεδο. Εκεί μας κατάντησε η διοικηση, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Όσο για σένα και τους δικούς σου υποστηρικτές και ξερολες,απαξιω να ξανασχοληθω , αφού τα λόγια σας και τα ΘΑ, σας εκαναν ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

Νικος
Νικος
1 month ago

Το Αγρίνιο έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι φέτος και κέρδισε χωρίς ιδιαίτερα καρδιοχτυπια. Ήταν η χειρότερη που πέρασε από τη Λαμία Αυτό τα λέει όλα. Είναι φοβερό ότι Ενρίκες και Γκουίντο μαζί δεν κάνουν έναν Βλαχομητρο.

Λαμιώτης
Λαμιώτης
1 month ago

Εμείς πάντα θα είμαστε εδώ και δίπλα στην ομάδα. Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε. Εμείς ακόμα πιστεύουμε στην ομάδα σε αντίθεση με άλλους καναπεδάτους παντογνώστες οπαδούς του πληκτρολογίου που δεν πατάνε στο γήπεδο. Όσο για τις παπαριές που λές στα επιστρέφω δίπλα και τρίδιπλα. Τέτοιοι σκατοψυχοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι σε αυτή την πόλη….Υ.Γ και πολύ αξία έδωσα σε μερικούς εδώ μέσα. ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ…!!! ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΛΑΜΙΑ ΣΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ( ΓΙΑ ΕΣΑΣ)….ΛΑΜΙΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

Nick62
Nick62
1 month ago

Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί άλλαξε το καλοκαίρι ο προπονητής ;;

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος
1 month ago

Σκατοψυχοι και αχρείοι είναι αυτοί που προσπαθούν να πουλήσουν στους αγνούς και καλοπροαιρετους φιλαθλους που οχι μονο γραφουν αληθειες που δυστυχως επιβεβαιωνονται οι φοβοι τους, κολοφωτεες για φαναρια, παρουσιάζοντας τον εαυτό τους σαν ξερόλας και θαυματοποιό.

Λαμιώτης
Λαμιώτης
1 month ago

Αγνέ φίλαθλε που λές ότι νοιάζεσαι για την ομάδα πες μας εδώ δημόσια πέρυσι που είχαμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία μας πατούσες γήπεδο;;; Ήρεμα και όμορφα ρωτάω και αν δεν πατούσες πόσα χρόνια έχεις να πατήσεις;;; Θα καταλάβει ο κόσμος πολλά…..Αν και αυτοί που διαβάζουν εδώ ξέρουν τις προθέσεις σου…..

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος
1 month ago

Λοιπόν κ. Λαμιώτη, επειδή με ρωτάς θα σου απαντήσω έντιμος και χωρίς περιστροφές. Εγώ ήμουν από τους πιο ένθερμους οπαδούς τολμώ να πω κι όχι απλα φίλαθλος της ομάδας μας. Όμως εδώ και 3 συναπτά έτη, σταμάτησα όχι μόνο να πηγαίνω στο γήπεδο, αλλά και στην TV που την παρακολουθώ, επειδη καρδιοκτυπω και φοβάμαι μήπως μείνω από το άγχος, κλεινω την TV & μαυαινω το απκτελεσμα οταν εχει ληξει ο αγωνας, με εξαίρεση φυσικά την περασμένη σεζόν που επειδη ευθυς εξ αρχής είχαμε φύγει βαθμολογικα, ήρθα ξανα στο γήπεδο.
Όπως ενθυμεισαι,όλες τις υπόλοιπες σεζόν,είχαμε το γνωστό “Μπες ψυχή, βγες ψυχη” μέχρι την οριστική ληξη του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια και γι αυτό αγανακτω, γιατί η διοίκηση με αναγκάζει να στερηθω αυτο που αγαπώ, την ομαδα μου, γι αυτό και είμαι απαιτητικός και καυστικός από την άλλη, αφού το ποδοσφαιρο εάν το αγαπάς,μπορεί από χαρά εαν η ομαδα παει καλα, να βρεθείς σε αντίθετη περιπτωση να δεις τα μαρουλια αναποδα.
Εάν σε κάλυψα “φίλε” Λαμιωτη, έχεις καλώς. Παντως σου εύχομαι Καλές Γιορτες, έστω κι αν είμαστε στον πάτο του βαρελιού..-

Λαμιώτης
Λαμιώτης
1 month ago

Επίσης καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι αρχικά και καλές γιορτές. Επίσης με κάλυψες και ο κόσμος καταλαβαίνει πολλά πλέον, αλλά δεν υπάρχει λόγος κανένας να κράζουμε αυτή την στιγμή την ομάδα. Λέμε όλοι την άποψη μας αλλά αν εσύ αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι όπως λες μια φαντάσου εγώ και άλλα παιδιά που τρέχουμε από τα τοπικά μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα συν παραπάνω εμείς που έχουμε γυρίσει την μισή Ελλάδα και παραπάνω για αυτή την ομάδα. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα και οποία παιδιά παίζουν για αυτή. Στηρίζουμε τις οποίες αποφάσεις καλές η κακές. Όπως διάβασα και αλλού όπως εσύ είπες σε έναν άλλον φίλο αυτός που δεν κάνει τίποτα δεν κάνει λάθη. Συμφωνώ. Πιστεύω όπως και άλλες χρονιές να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν έστω και τώρα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Καλώς η κακώς φαίνεται ποιοί θα είναι στο πρώτο στο δεύτερο η στο τρίτο γκρουπ όπως λέγεται. Το θέμα είναι ότι αν γίνουν σωστές κινήσεις αν ο κόσμος όπως λένε πολλοί αγαπάει πραγματικά αυτή την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ξέρεις τι έχω καταλάβει αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Έχει περάσει πολλά και να ξέρεις μακάρι και το εύχομαι να υπήρχαν στην πόλη άλλοι δύο τρεις σαν τον Παπαϊωάννου να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Αλλά ποιός;;; Βλέπεις κάποιον;;; Τέλος πάντων ας γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν ας έρθουν κάποια παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Να στηρίξουμε όλα τα παιδιά αυτά που θα έρθουν και αυτά που θα μείνουν. Και αν με ρωτάς για το αν θα τα καταφέρουμε. ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Απελπισμενος φιλαθλος
Απελπισμενος φιλαθλος
1 month ago

Το εύχομαι ολόψυχα αυτό και μακαρι η πιστη σου να υλοποιηθει στο ακεραιο.Θα το χαρώ ειλικρινά. Παράλληλα ενόψει των εορτών, εύχομαι σε ολους τους συντάκτες αποψεων σ’αυτο εδω το site και όχι μόνο, “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,” ” ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” γιατι η ποσοτητα μετραει, “ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ” γιατι η ποιοτητα μετραει, ” ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΜΕΛΑ”, γιατι αυτα στο μελλον μενουν, καθώς και “ΥΓΙΕΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ”, για όλο τον κόσμο γενικα

ΠΑΣ Λαμία