Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Έρχεται με απουσίες για το ντέρμπι ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το αυριανό (10/2) κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία, με δύο νέα πρόσωπα να βρίσκονται για πρώτη φορά στις επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, οι Μακάνιο και Αβραχάμ συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας, διεκδικώντας θέση στην αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γιαννιώτας και Χάνα, ενώ ο Βέρμπιτς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Η αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς στη Λαμία αποτελείται από τους: Γκαραβέλης, Μακάνιο, Ανακερ, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Κάτρης, Χαβαλές, Μορέιρα, Πλέγας, Συμελίδης, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Αβραχάμ, Πεντρόζο, Όζμπολτ, Ρόμο και Ζίνι.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι