ΠΑΣ Λαμία
Χωρίς τρεις στις Σέρρες η Λαμία
ΠΑΣ Λαμία
-
Ξανά «κυανόλευκος» ο Κεραμίδας!
Ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του στον Ολυμπιακό, ο Ανάργυρος Κεραμίδας επιστρέφει...
-
Από τα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Ταμυναϊκό
Από τα εκδοτήρια του «Αθανάσιος Διάκος» την ημέρα του αγώνα θα μπορούν οι φίλοι...
-
Συλλυπητήρια του ΠΑΣ Λαμία για τον Σκαφτούρα
Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλους όσους ασχολούνται με τον ΠΑΣ Λαμία, η είδηση πως...
-
Συλλυπητήρια του ΣΦ Λαμίας στον Μίμη Χαλβατζή
Τα συλλυπητήρια του στον Μίμη Χαλβατζή εξέφρασε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας. Με ανακοίνωση του...






Και φυσικά δεν ξερουμε γιατί. Κατά τα άλλα ο Φουρταδο ήταν τραυματισμενος με τον ΟΦΗ. Ντράπηκε και η ντροπή.
Φουρτάδο τέλος να υποθέσουμε;
Κύριε Στάικο τι παριστάνετε τον μαιντανό; Ειστε προπονητής εσείς ή διεκπεραιωτής της πτώσης της Λαμίας στην Β Εθνική; Απορώ γιατί πάτε στις Σερρες με αυτή την αποστολή;
Τον Κλωναρίδη γιατί τον πήρατε κ.Δήμαρχε,τον Φουρτάδο γιατί δεν τον βάζετε στις αποστολές; Επιτέλουε κ.Στάικο έχετε ενσυναίσθηση του ρόλου σας ή το μισθό σας ώς μισθοφόρος θέλτε να παίρνετε για δύο μήνες ακόμη; Ντροπή σε όλους τον Δήμαρχο αλλά και τον Στάικο που μας δουλεύουν ασύστολα και μας λένε ότι μπορεί να μείνει η ομάδα; Τεσσερα γκόλ το λιγότερο θα φάμε από τους ακανέδες και θαχετε όλοι εσείς το θράσσος να εμφανιστείτε την Δευτέρα στην προπόνηση; Χαθηκε μωρέ το φιλότιμο, ο κόσμος σας κατάλαβε , ντρέπεται και η ντροπή κ.Στάικο.
Ο Σταικος καλέ μου φίλε, μακάρι να μείνει για να ανεβάσει την ομάδα. Εντολές εκτελεί. Αλλοι πρέπει να ντρέπονται ένα χρόνο τώρα.
Website Scam Penipu Indonesia, bokep xnxx SITUS SEXS