Μετά από οκτώ χρόνια, ο ΠΑΣ Λαμία αποχαιρέτησε και τυπικά σήμερα την Super League 1. Ασχέτως του παιχνιδιού και της έκβασης του λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά το κλίμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να είναι φορτισμένο.
Παρά το εργάσιμο της ημέρας και το μηδενικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, περίπου 15 φίλοι της ομάδας μας από Αθήνα και Λαμία βρέθηκαν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Και μάλιστα, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές του Θανάση Στάικου παρά την ήττα.
Ωστόσο, με το σφύριγμα της λήξης και τον οριστικό υποβιβασμό, το κλίμα έγινε χορτισμένο. Συγκινημένοι και οι ίδιοι οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι Λαμιώτες και συνομίλησαν μαζί τους. Τους ευχαριστήσαν που τους στήριξαν μέχρι τέλους σε μια πολύ άνιση μάχη και τους χειροκρότησαν.
Προς τιμήν τους δε, η πλειοψηφία των παικτών έβγαλαν τις μπλούζες τους και τις έδωσαν στον κόσμο, με τους Λαμιώτες να ανταποδίδουν το χειροκρότημα.
0
votes
1 Comment
Most Voted
28 days ago
Πάντα δίπλα σου και πάντα κοντά σου ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΟΥ!!! Οι λύπες είναι και αυτές μέσα στην ζωή. Αλλά αν τα πράγματα γίνουν όπως πρέπει με σύνεση οργάνωση η οποία είναι το παν από τους διοικούντες και ο κόσμος αγκαλιάσει πάλι αυτή την ομάδα. Αυτή θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην Α Εθνική!!!