Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Πέρασε εντυπωσιακά και από τη Στυλίδα η Κ16

Την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Φθιώτιδας συνέχισε και αυτή την Κυριακή (14/12) η Κ16 της Λαμίας. Τα παιδιά της ομάδας μας πέρασαν νικηφόρα από τη Στυλίδα, επικρατώντας με σκορ 6-1 των Φαλάρων.

Οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά στο μισάωρο είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι με τα γκολ του Ράμμου (15′), του Καλογερίδη (21′) και του Πράπα (30′). Το 4-0 του ημιχρόνου διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Σκιαδά στο 39′.

Στην επανάληψη, η Λαμία μπήκε με γκολ στο ματς και στο 47′ ο Κεραμίδας έκανε το 5-0. Ο Παπαηρακλής στο 69′ μείωσε για την ομάδα της Στυλίδας, ενώ ο Πιτσικας στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Έτσι, μετά από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Λαμία παραμένει πρώτος έχοντας το απόλυτο στους 27 βαθμούς. Στο -7 τον ακολουθεί με 20 βαθμούς η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, ενώ έναν λιγότερο έχει ο Αστέρας Λαμίας.

Καντε κλίκ για σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Τμήματα υποδομής