Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Για τη… φανέλα στην Τρίπολη!

Να ολοκληρώσει τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι θέλει η Λαμία που το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ομάδα μας φιλοξενείται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πιο αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-άουτ και ουσιαστικά θα παραταχθεί μόνο για το γόητρο της. Ωστόσο, ο Γιώργος Πετράκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ φέτος. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως πιθανότατα το συγκεκριμένο ματς να παίξει καταλυτικό ρόλο για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στην Αρκαδία -που βρίσκεται ήδη η αποστολή- δεν ταξίδεψαν προκειμένου να ξεκουραστούν οι Βύντρα, Σάλιακας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βιγιάλμπα και Βλαχομήτρος. Παράλληλα, ήδη έχουν αποχωρήσει οι Κάχριμαν και Τιρόνε. Απών και ο Νιάσε που φέρεται να βρίσκεται στην έξοδο.

Αναλυτικά η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Επασί, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί, Νικολόπουλος, Αραβίδης και Τσούκαλος.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία