Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ο… γολγοθάς των «ταύρων»!



Σε… κόντρα ρόλο καλείται να ανταπεξέλθει φέτος το Νέο Κρίκελλο, το οποίο καλείται να «επιβιώσει» σε συνθήκες που δεν αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια.

Με τη λογική του συλλόγου φέτος να είναι εντελώς διαφορετική, τα πράγματα από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Ούτως, ή άλλως οι «ταύροι» γνώριζαν πως δύσκολα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν την πρωταγωνιστική πορεία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό διότι -θέλοντας να σώσει την παρτίδα- η διοίκηση αποφάσισε να ακολουθήσει φέτος πλάνο με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, χωρίς «βαριά» ονόματα στο ρόστερ. Γεγονός που από το καλοκαίρι έγινε ξεκάθαρο, όταν ο ένας μετά τον άλλον, οι ποδοσφαιριστές ανακοινώνονταν από τις υπόλοιπες ομάδες της Φθιώτιδας.

Ακόμα κι έτσι πάντως, το σύνολο που κατάφεραν να φτιάξουν στο Κρίκελλο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην προετοιμασία του και απέδειξε πως υπάρχει… μέλλον. Μέλλον το οποίο ωστόσο έγινε ιδιαίτερα δύσκολο, από τη στιγμή που ο κορωνοϊός «χτύπησε» την πόρτα του συλλόγου.

Οι δύο εβδομάδες καραντίνας, άφησαν πάρα πολύ πίσω τους «ταύρους» σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, στην τελική ευθεία πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Ουσιασικά, με το που επέστρεψαν στο γήπεδο, κλήθηκαν να δώσουν επίσημα παιχνίδια.

Πρακτικά είναι αδύνατο -ειδικά σε επίπεδο τοπικού- η ομάδα να μπορέσει να βρει τόσο άμεσα τα πατήματα της. Κι αυτό έχει φανεί ξεκάθαρα στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, όπου το Κρίκελλο δείχνει να ψάχνεται ακόμα.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που από την τοπική κοινωνία στο προάστιο της Λαμίας, δεν υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, προκειμένου να μπει πλάτη στην ομάδα. Πράγμα το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί «παράπονο» της διοίκησης.

Η αλήθεια είναι πως το περασμένο Σάββατο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Καλύβια, οι παίκτες του Κώστα Τσαπραζλή έδειξαν σημάδια βελτίωσης της εικόνας τους σε μεγάλο βαθμό. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πάρει βαθμούς. Και δεδομένα αυτοί θα έρθουν στη συνέχεια, αφού ουσιαστικά τώρα η ομάδα αποκτά τους αυτοματισμούς της και την «ταυτότητα» της μέσα στο γήπεδο. Είναι γεγονός ωστόσο, πως στο Νέο Κρίκελλο καλούνται να ανέβουν ένα… βουνό φέτος. Το ζήτημα είναι να αντέξουν!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας