Συνεχίζουν ακάθεκτες Μαλεσίνα και Δάφνη Λιβανατών. Οι δύο τους συνέχισαν νικηφόρα και την 5η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας, με τον Ολυμπιακό Λαμίας να ακολουθεί.
Χωρίς να ανεβάσει στροφές, η πρώτη επικράτησε στους Ευρυτάνες του τοπικού Ευρυτανικού με σκορ 2-0, έχοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Την ίδια ώρα, με «σβηστές μηχανές» συνέχισαν και οι Λιβανάτες που χωρίς να πιεστούν, επικράτησαν του Δαφνησιακού Αρκίτσας με σκορ 3-1 εντός έδρας.
Πιο δύσκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός Λαμίας στο λαμιώτικο… ντέρμπι με τον Αστέρα Σταυρού. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 1-0 και γκολ στο τελευταίο 25λεπτο του ματς. Στο άλλο λαμιώτικο ματς της αγωνιστικής, τα Καλύβια επιβλήθηκαν δύσκολα στο εντός με το Νέο Κρίκελλο, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στην τελευταία ευθεία του παιχνιδιού.
Παράλληλα, η Προοδευτική πήρε νίκη ουσίας στο εντός έδρας 2-0 με το μαχητικό Ρεγγίνι στη Λάρυμνα.
Επίδειξη δύναμης έκανε η Ηράκλεια, η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με σκορ 3-0 εντός έδρας του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ με σκορ 3-1 η Νίκη Αγίας Παρασκευής ξεπέρασε το εμπόδιο του Κεραυνού Βαθυκοίλου στο ουδέτερο γήπεδο της Στυλίδας.
0
votes
0 Comments
Most Voted