Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Καμπάνες» σε Αγ. Κωνσταντίνο και Στυλίδα!Με ποινές απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, τιμωρήθηκαν την Παρασκευή οι αξιωματούχοι του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και της Στυλίδας.

Συγκεκριμένα, το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Φθιώτιδας επέβαλε ποινές στον προπονητή των Λοκρών, Λάμπρο Μπαμπάνη και τον πρόεδρο της ομάδας του λιμανιού, Γιώργο Κυριακίδη.

Η ποινή του πρώτου είναι δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ, για τη συμπεριφορά του στο ματς με την Προοδευτική Λάρυμνας. Όσον αφορά τον δεύτερο, του απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο για 15 ημέρες, εξαιτίας των όσων καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Δάφνη Λιβανατών.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται για τον κ. Μπαμπάνη: «Στον Προπονητή του σωματείου Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ κ. Λάμπρο Μπαμπάνη για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 17/10/2020 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο Αγ. Κωνσταντίνου μεταξύ των σωματείων Α.Σ. ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ( παράβαση του αρθ. 11 παρ. 2 συνδ. αρθ. 10 παρ. 1β και παρ. 2ε του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.) επιβάλλει την ποινή των δύο (2) αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ».

Για τον κ. Κυριακίδη ανγράφεται: «Στον Πρόεδρο του σωματείου Α.Ο. ΣΤΥΛΙΣ κ. Γεώργιο Κυριακίδη για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 03/10/2020 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο Στυλίδας μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΣΤΥΛΙΣ – Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ( παράβαση του αρθ. 12 παρ. 1β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.) επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου σε κάθε γήπεδο για δέκα πέντε (15) ημέρες από τη δημοσίευση της παρούσης».

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας