Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν Σήμερα: Η επική ανατροπή με το Βόλο! (vids)

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, είχαμε την τύχη να ζήσουμε σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια στο «Αθανάσιος Διάκος». Σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, στις 8 Δεκεμβρίου του 2014, η Λαμία επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 2-1.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας (το παιχνίδι γινόταν Δευτέρα) το ματς της 7ης αγωνιστικής της Football League, ήταν από τα συγκλονιστικότερα της σεζόν εκείνης στην κατηγορία. Κατάμεστο γήπεδο, με κόσμο εκατέρωθεν και ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε… Αργεντινή από τους οπαδούς της ομάδας μας.

Παρότι οι «κυανόλευκοι» ήταν καθολικά ανώτεροι, οι Θεσσαλοί τους είχαν αιφνιδιάσει και στο 5′ είχαν προηγηθεί με τον Διαμαντόπουλο, πριν καλά – καλά οι δύο ομάδες βρουν τα πατήματα τους. Από εκεί και πέρα όμως, το γήπεδο… έγειρε. Ο ΠΑΣ Λαμία πίεζε να φτάσει στο γκολ, ενώ όσο η ώρα περνούσε η κερκίδα «έβραζε». Σε τέτοιο σημείο, που στην ανάπαυλα της αναμέτρησης είχαμε σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, με ανταλλαγή καθισμάτων και αντικειμένων.

Σε κάθε περίπτωση -και με την πολύ έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας- η ομάδα μας είχε μπει ακόμα πιο επιθετικά στην επανάληψη. Και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του συνήθη – ύποπτου Βασιλόγιαννη στο 54′. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι παιζόταν στο μισό του Ολυμπιακού Βόλου. Κι όταν στο 88′ ο Μπιτάνγκ αποβλήθηκε τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ξεκάθαρα. Η «λύτρωση» ωστόσο, ήρθε στο 92ο λεπτό, όταν ο Γκούρμα κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του στην περιοχή. Μια απόφαση που αμφισβητήθηκε πολύ έντονα από τους φιλοξενούμενους, για να δημιουργηθούν νέα επεισόδια. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία όμως, δεν… βγήκε από τα νερά του. Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (85′ Χαϊκάλης), Μουμίν (64′ Αντωνόπουλος), Νεόφυτος (56′ Φράγκος), Γκούρμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κασμερίδης, Ζερης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπιτάνγκ, Μέζα (89′ Μπάρμπας), Μαρτίνεθ (75′ Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος, Θέος (64′ Κούτσι), Ρόκας.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Θυμηθείτε τα βίντεο του Lamia Ole από το παιχνίδι εκείνο:

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία