Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κινδυνεύει η θέση του Τεννέ;

Έγινε πολύ κουβέντα τις προηγούμενες ώρες αναφορικά με το τι φταίει και το τι πρέπει να αλλάξει στη Λαμία, προκειμένου να βελτιωθεί το πρόσωπο της. Μέχρι που φτάνουν οι ευθύνες όμως;

Προσπαθόντας να «μεταφράσουμε» τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, αυτό που σας μεταφέραμε και χθες, είναι πως τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα κριθούν όλοι. Κακώς κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα κρίνει το μέλλον για τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που γράψαμε με απλά ελληνικά χθες είναι πως ΜΕΤΑ την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θα υπάρξουν εξελίξεις. Ωστόσο, όλοι μα όλοι στο αγωνιστικό τμήμα θα περάσουν από… κόσκινο και την εβδομάδα που διανύουμε. Πριν δηλαδή το ματς.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης αυτή τη στιγμή πέφτει στους ώμους των ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι η εικόνα της ομάδας. Και οι ίδιοι παραδέχονται πως δεν έχουν την εικόνα που θα έπρεπε να έχουν και αναλαμβάνουν το μερίδιο που του αναλογεί. Τι ισχύει ωστόσο με το τεχνικό τιμ; «Χρεώνουν» από τη διοίκηση λάθη στον Μπάμπη Τεννέ;

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Θα ήταν αφελές να μην αναγνωρίσουμε πως ο έμπειρος προπονητής δεν έχει διαμορφώσει ο ίδιος το ρόστερ. Βρήκε έτοιμη ομάδα όταν ήρθε και καλείται να… ανακατέψει την τράπουλα. Αυτό βέβαια, κάθε άλλο παρά τον βγάζει απ’ έξω. Από ένα σημείο και μετά όλες οι επιλογές είναι δικές του. Ο ίδιος αποφασίζει πως θα παίξει η ομάδα, ο ίδιος αποφασίζει ποιοι θα παίξουν και ο ίδιος αποφασίζει τι αλλαγές θα κάνει.

Είναι γεγονός πως ο κ. Τεννές έχει πάρει παραπάνω πίστωση χρόνου από όλους τους προκατόχους του. Και η αλήθεια είναι πως -ως ένα σημείο- αυτό είναι κατανοητό. Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του από τις προηγούμενες θητείες του στην ομάδα μας. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους της διοίκησης. Σε καμία περίπτωση ωστόσο, το δικό του έργο δεν περνάει… στο ντούκου.

Αυτή τη στιγμή, η θέση του προπονητή στον ΠΑΣ Λαμία δεν δείχνει να κινδυνεύει. Οι «κυανόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε δεύτερη αλλαγή προπονητή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όχι βέβαια πως αυτό σημαίνει, πως δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή δεδομένων ακόμα και σε αυτή την υπόθεση στο άμεσο μέλλον.

Οι ισορροπίες αυτή τη στιγμή είναι λεπτές στη Λαμία και όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κάτι ανάλογο εξάλλου είχε συμβεί και στις δύο προηγούμενες θητείες του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα μας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία