Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ξεκινάει μέσα Γενάρη στο Κύπελλο η Λαμία!

Το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου θα μπει στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΣ Λαμία. Αυτό προέκυψε σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Εκεί συζητήθηκε το τι θα συμβεί με το θεσμό φέτος και αποφασίστηκε, πέραν των ομάδων της Super League, να συμμετέχουν και αυτές της Super League 2. Αυτό βέβαια, εφόσον οι υποχρεώσεις των τελευταίων έχουν ξεκινήσει μέχρι τις 5 Ιανουρίου.

Από εκεί και πέρα, όπως αποφασίστηκε στην Ομοσπονδία σήμερα, το νέο σύστημα διεξαγωγής θέλει τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, μαζί με εκείνες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-12 στη Super League πέρυσι και τους ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλωνα Σμύρνης να ξεκινούν στην πρώτη φάση. Αυτή θα διεξαχεί από τις 12 έως τις 14 Γενάρη και θα συμμετέχει και η Λαμία.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στο δεύτερο γύρο, δηλαδή τη φάση των «16» θα μετέχουν και οι πρώτες έξι του περσινού πρωταθλήματος, με τα παιχνίδια να είναι διπλά. Η 1η αγωνιστική θα γίνει το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου και αντίστοιχα η 2η από 2 έως 4 Φλεβάρη. Από εκεί και πέρα, η διοργάνωση θα συνεχιστεί όπως και μέχρι πέρυσι, με την διεξαγωγή των τριών τελευταίων φάσεων της.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει άδεια για την τέλεση αγώνων σε ομάδες της Super League 2 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, στη 2η φάση θα προκριθούν τυχαία με κλήρωση. Οι υπόλοιπες 12 θα δώσουν διπλούς αγώνες (19-20-21/1/2021 και 2-3-4/2). Εκεί θα δοθούν και πάλι διπλά παιχνίδια, ανάμεσα στις έξι που προκρίθηκαν και τις δύο που πέρασαν χωρίς αγώνα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία