ΠΑΣ Λαμία
Το γκολ έφερε ένταση στα επίσημα!
ΠΑΣ Λαμία
-
Οργανωμένοι Λαμίας: «Δεν μας αγγίζει κανένα σενάριο»!
Άστραψαν και βρόντηξαν οι οργανωμένοι της Λαμίας! Με μακροσκελή τους τοποθέτηση παίρνουν θέση για...
-
Στη φιέστα της Κ16 οι παίκτες της Λαμίας!
Στο πλευρό της Κ16 που γιόρτασε σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΟΣ Φθιώτιδας,...
-
Πένθος και πάλι στη Λαμία! «Έφυγε» ο Ηλίας Πρέντζας!
Δεν έχουν σταματημό τα κακά μαντάτα για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη Λαμία....
-
Μπλεξίματα με τον νόμο για τον Πίτι!
Τον… μπελά του βρήκε ο Μεδίνα Λούνα Πίτι για επεισόδιο που φέρεται να είχε...




ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΧΟΝΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, Η ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΕΣΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΦΕΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-Α;ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ Η ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ.
ΤΟ ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΚΑΝΕ “ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ” ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ, ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ; ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ