Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου για Σανίδα: «Δυσαναπλήρωτη απώλεια»!

Σε σοκ βρίσκονται άπαντες στη Λαμία απόψε, στην είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Σανίδα. Μαζί με όλους μας και για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες.
Δεν τους ένωνε μόνο η αγάπη για την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, αλλά και η κοινή τους πορεία στο Δήμο Λαμιέων.
Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, ο Δήμαρχος Λαμιέων εξέφρασε την οδύνη και τα συλλυπητήρια του, μέσω των λογαριασμών του στα social media.
Συγκεριμένα, έγραψε: «Είναι από τις ειδήσεις που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις. Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα για τον τραγικό και πρόωρο χαμό του υποψηφίου συμβούλου μας για τη Δημοτική Κοινότητα Λαμίας, Νίκου Σανίδα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.
Ο Νίκος Σανίδας, που κόσμησε με την υποψηφιότητα του το συνδυασμό μας «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία», ήταν ένας άνθρωπος που διέπρεψε στην τοπική μας κοινωνία, γεμάτος ζωντάνια και πάθος για προσφορά.
Ο αγαπημένος μας Νίκος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη και η οδύνη μας μεγάλη. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι δίπλα στην οικογένειά του και τους οικείους του. Αιωνία η μνήμη του».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία