Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Το ίδιο δυναμικοί, αλλά πιο… όμορφοι!

Το ίδιο δυναμικοί, αλλά πιο... όμορφοι!

Διανύοντας τον 5ο χρόνο και τον 3ο μήνα της ζωής του, ποτέ δεν φανταζόμασταν πως το Lamia Ole θα καταφέρει να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Βασικά το φανταζόμασταν, αλλά πιστεύαμε πως στη φαντασία μας θα μείνει…

Το μεράκι και ο προσωπικός χρόνος που επενδύουμε ο καθένας μας στην παρέα του Lamia Ole, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό έχει βρει αντίκτυπο στη μεγάλη ανταπόκριση που λαμβάνουμε από εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά και στην αγάπη που λαμβάνουμε από τους περισσότερους. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα καθημερινά να ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς και να ανταποκρίνονται κατά μέσο όρο 1.500 άτομα. Πάρα πολύ μεγάλο για την ακρίβεια, αν αναλογιστούμε τα μεγέθη.

Θέλοντας λοιπόν να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας, αποφασίσαμε να κάνουμε το βήμα παρακάτω. Όπως και οι ίδιοι παρατηρείται, από σήμερα το περιβάλλον του Lamia Ole άλλαξε λουκ. Έγινε πιο άμεσο, πιο στοχευμένο και πιο σύγχρονο. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και οι εσείς, είτε μπαίνετε από το κινητό σας, είτε από τάμπλετ, ή από τον υπολογιστή σας.

Η αλλαγή αυτή δεν έχει να κάνει σε τίποτα ασφαλώς και με την ύλη μας. Θα συνεχίσει να είναι η ίδια, ακόμα περισσότερη και ποιοτικότερη ελπίζουμε. Θα το πάμε όσο το λέει η καρδιά μας!

Εδώ διαβάζετε την καθημερινότητα της Λαμίας από τους ίδιους τους οπαδούς της! Εμείς βγάζουμε ειδήσεις, δεν τις αναπαράγουμε!

Θα ήταν άδικο καταλήγοντας να μην αναφερθούμε στα παιδιά της IMB Net. Μας πίστεψαν από την αρχή, μας στήριξαν, ήταν και είναι δίπλα μας όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Πάντα! 24/7!!!

Από εδώ θα συνεχίσουμε να τα λέμε λοιπόν! Το ίδιο δυνατοί και δυναμικοί! Τώρα και πιο… όμορφοι!

ΥΓ: Έτσι για το καλό, έρχεται και «δυνατό» δωράκι! Μείνετε συντονισμένοι!!!

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ