Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Θέμα χρόνου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα»!

Σίγουρος για το υλικό που διαθέτει η Λαμία και βέβαιος πως θα αλλάξει άμεσα η ψυχολογία στο εσωτερικό της, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κατσίκας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε χθες στην ιστοσελίδα «Gazzetta.gr» και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Εξέφρασε την πεποίθηση του δε, πως οι «κυανόλευκοι» δεν θα κινδυνέψουν στο τέλος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων, ευχαριστώντας όλους τους προπονητές και τους ανθρώπους των ομάδων που έχει περάσει, αφού θεωρεί πως τους «χρωστάει» ότι έχει καταφέρει.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την απόφαση του Δημήτρη Μελιόπουλου να αποχωρήσει σε πολύ νεαρή ηλικία από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων: «Το περίμενα καιρό, δεν είμαι τρελός, εννοείται ότι κάθε παίκτης θέλει να παίζει με την Εθνική. Ήταν ανατριχιαστικό το συναίσθημα, ακόμα κι αν επρόκειτο για φιλικό ματς. Αισθάνθηκα ότι δικαίωσα όλους τους προπονητές που είχα κατά καιρούς, από τα τοπικά μέχρι την Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Λαμία, δεν γίνεται να μην τους ευχαριστήσω, διότι χωρίς αυτούς μπορεί και να μην βρισκόμουν εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή και πραγματικά το εννοώ, τους είμαι ευγνώμων».

Για τη φετινή Λαμία: «Έχει μείνει ο βασικός κορμός, έφυγαν όντως κάποιοι σημαντικοί παίκτες αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχουμε θέμα στο τέλος της σεζόν. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο σε μερικά παιχνίδια αλλά το πρωτάθλημα πλέον δεν έχει μόνο 26 αγωνιστικές, έχει και τα play-out, εκεί θα κριθούν όλα. Βέβαια είναι σημαντικό να ξεκινάς καλά τη σεζόν αλλά υπάρχουν και ομάδες που είναι ψηλά και μπορεί στο τέλος να κινδυνεύουν. Είναι θέμα χρόνου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τώρα, θα μας πιέσει, όμως όλα μπορούν να γίνουν, ποδόσφαιρο είναι».

Για την απόφαση του Μελιόπουλου να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο: «Ειλικρινά, δεν έχω φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο, να θέλω να τα παρατήσω. Και είναι δικιά μου επιλογή αυτό, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να με επηρεάζει ή να με πιέζει να κάνω κάτι. Όσο είμαι καλά και αντέχει το σώμα μου, μακάρι να παίζω ποδόσφαιρο. Είναι ένα όνειρο που έχω από μικρό παιδί, αυτό ήθελα να κάνω κι από τη στιγμή που είμαι εκεί που θέλω να βρίσκομαι, θα συνεχίσω.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω όσο αφορά την απόφαση του Μελιόπουλου. Σίγουρα υπάρχει πίεση, τίποτα δε σου χαρίζεται στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, πώς διαχειρίζεται καταστάσεις, αν ένα πρόβλημα που θα του προκύψει θα τον δυσκολέψει, κλπ. Ο κάθε χαρακτήρας αντιδρά διαφορετικά και κάποια πράγματα μπορεί τον έναν ποδοσφαιριστή να τον πειράξουν και σε άλλον να περάσουν εντελώς αδιάφορα επειδή εκείνος έχει έναν στόχο και δεν τον αποπροσανατολίζουν αυτά. Θέλει θυσίες, θέλει αφοσίωση και να μην απογοητεύεσαι με την παραμικρή αποτυχία. Να συνεχίζεις.

Δεν ξέρω το συγκεκριμένο παιδί κατά πόσο το θέλει ή δε το θέλει. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα θέλησης. Όλοι μας παίζουμε ποδόσφαιρο, θέλουμε να προχωράμε, να πηγαίνουμε σε καλές ομάδες, νομίζω όλοι το θέλουν αυτό. Απλά μάλλον είδε κάποια πράγματα που τον επηρέασαν».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία