Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οι… προπηλακισμοί ξεχείλησαν το ποτήρι!

Δεν λέει να ηρεμήσει η ποδοσφαιρική Λαμία και τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο…

Την ώρα που η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, φαίνεται πως δρομολογούνται εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο.

Όπως νωρίτερα σήμερα γράψαμε, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε στην εφημερίδα «Φως» πως αποχωρεί οριστικά από την ομάδα σύντομα, κάνοντας λόγο για την υγεία και τα παιδιά του. Πράγματι, το οικογενειακό του περιβάλλον είναι εκείνο που φέρεται να πιέζει τον μεγαλομέτοχο να σταματήσει από τον ΠΑΣ Λαμία. Τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, όσο και για ένα πρωτοφανές περιστατικό που καταγράφηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες -που επιβεβαιώνει και η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Metrosport»- μέλος της οικογένειας του κ. Παπαϊωάννου δέχθηκε προπηλακισμούς από οπαδούς της ομάδας μας σε κεντρικό σημείο της πόλης της προηγούμενες ημέρες.

Περιστατικό που έχει ξεχειλήσει την υπομονή στο οικογενειακό περιβάλλον του μεγαλομετόχου, με αποτέλεσμα πλέον να του ασκεί πίεση ώστε να παραδώσει τις μετοχές του άμεσα και να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο.

2 Σχόλια

2 Comments

 1. φίλαθλος

  23/10/2019 at 12:20 μμ

  Αν όντως ισχύει, είναι πραγματικά ντροπή!! Ωστόσο, ας διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας, γιατί δεν το έγραψε κάποιο τοπικό μέσον που κάνει καθημερινό ρεπορτάζ στη Λαμία, αλλά μέσο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε ανώνυμη στήλη, στην ουσία σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού. Γενικά καλό θα ήταν να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους.

 2. ΕΥΘΥΤΗΣ

  24/10/2019 at 4:20 μμ

  ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ…ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ «ΣΧΕΔΙΑ»…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
  ΟΣΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ & ΠΟΛΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι…

  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ΒΡΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία