Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γύρισε το… διακόπτη ο Μάντζιος!

Βρίσκεται στη Λαμία περίπου 20 ημέρες κι όμως… ο Άκης Μάντζιος έχει καταφέρει να «κερδίσει» άπαντες με τη δουλειά του.

Ο 50χρονος τεχνικός ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ομάδα μας. Αγνοούσε τη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

Ακόμα κι έτσι, η παρουσία του κατάφερε να… γυρίσει το διακόπτη. Άλλαξε το σχηματισμό επαναφέροντας την τετράδα στην άμυνα και μετά την κακή παρένθεση της Τρίπολης, ο Μάντζιος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του. Έκτοτε, οι «κυανόλευκοι» μετράνε τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διάστημα στο οποίο έχουν πετύχει συνολικά επτά τέρματα. Χωρίς μάλιστα να δεχθούν κανένα.

Είναι φανερό πως η παρουσία του στη Νέα Άμπλιανη έχει δράσει καταλυτικά μέχρι στιγμής. Έχει «κερδίσει» διοίκηση, παίκτες και κόσμο, επαναφέροντας παράλληλα την απαραίτητη ηρεμία που χρειαζόταν.

Το ευχάριστο για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, είναι πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Θα μπορέσει έτσι να δουλέψει μία μίνι-προετοιμασία, ώστε να καταφέρει να δώσει στον ΠΑΣ Λαμία περισσότερα από τα στοιχεία που ο ίδιος επιθυμεί να βάλει στο παιχνίδι του.

1 Comment

1 Comment

  1. Michail

    12/11/2019 at 6:05 μμ

    Με τον Μάτζιο ο πρόεδρος διόρθωσε εν μέρει τα λάθη του καλοκαιριού. Τον Δεκέμβρη να ολοκληρώσει. Εμείς να σταθούμε δίπλα στην ομάδα γιατί δεν μπορεί να ζητάμε ομάδα στη σούπερ Λίγκα και να μην διαθέτουμε 10_15€ για να την δούμε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία