Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Θολό» τοπίο σε ΕΠΣΦ και ΠΑΣ Λαμία!

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου να ασχοληθεί με την ΕΠΣ Φθιώτιδας, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών, μετά και την απομάκρυνση του Κώστα Σακελλάρη.

Την ώρα που από την Ένωση δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία φέρεται διατεθειμένος να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα κοινά του φθιωτικού ποδοσφαίρου. Μια κατάσταση ωστόσο που -από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις- όλο και περιπλέκει τα πράγματα.

Δεδομένα ο κ. Παπαϊωάννου είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από τους παράγοντες των ομάδων του νομού μας. Ωστόσο, από τη στιγμή που το όνομα του προκύπτει μετά την πρόταση μομφής κατά του Σακελλάρη, πιθανότατα έχει την στήριξη των επτά από τα έντεκα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αιτήθηκαν την αλλαγή στην προεδρία της ΕΠΣΦ.

Η λογική λέει πως το επόμενο βήμα για την Ένωση είναι η προκύρηξη εκλογών. Για να συμβεί ωστόσο αυτό, θα πρέπει να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση ώστε να παρθούν αποφάσεις. Είναι ξεκάθαρο ωστόσο, πως με την αποχώρηση του Κώστα Σακελλάρη, αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατο να συγκροτηθεί ΔΣ -όπως προβλέπει το καταστατικό- λόγω απουσίας αναπληρωματικών μελών.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ημέρες -ίσως και ώρες- αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το τοπίο πάντως εξακολουθεί να είναι «θολό». Εξίσου «θολό» είναι και για την ποδοσφαιρική Λαμία, καθώς είναι άγνωστο αν ο κ. Παπαϊωάννου έχει αποφασίσει την οριστική του αποχώρηση από τους «κυανόλευκους», εφόσον εμπλακεί στην ΕΠΣΦ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία