Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οι δύο προϋποθέσεις για Κατσίκα

Την ώρα που το πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στο ρεπορτάζ της Λαμίας, στο τραπέζι από την πλευρά της ομάδας μας θα πέσουν και όσοι υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Αυτό που προκύπτει από το «κυανόλευκο» στρατόπεδο είναι πως δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσουν παίκτες. Αν ωστόσο προκύψει κάποια καλή ευκαιρία, θα μπουν σε διαδικασία διαλόγου. Μια από αυτές τις περιπτώσεις ενδεχομένως είναι και εκείνη του Παναγιώτη Κατσίκας.

Ο 20χρονος τερμαμτοφύλακας αποτελεί ένα από τα project που τρέχει η ομάδα μας τις τελευταίες σεζόν. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση πρόθεση να τον… ξεφορτωθούν στον ΠΑΣ Λαμία. Δεδομένα όμως αυτή τη στιγμή δεν παίρνει τις ευκαιρίες που δικαιούται. Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί ο Κώστας Θεοδωρόπουλος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και αφετέρου γιατί όταν κλήθηκε να πάρει θέση βασικού, έδειξε πως δεν είναι έτοιμος ακόμα. Στη βαριά ήττα με σκορ 4-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Άπαντες πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του νεαρού πορτιέρε, ωστόσο δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια. Και αυτό ωστόσο με δύο βασικές προϋποθέσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τη δυναμική της ομάδας. Δηλαδή, από πλευράς «κυανολεύκων» θα ήθελαν αυτή να αγωνίζεται σε επίπεδο Super League 2. Η δεύτερη και εξίσου σημαντική έχει να κάνει με τις επιλογές του Άκη Μάντζιου στον «άσο». Η όποια συζήτηση για τον Κατσίκα θα γίνει εφόσον βρεθεί κάποιος έμπειρος τερματοφύλακας για να πλαισιώσει τους Θεοδωρόπουλο και Κάχριμαν.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία