Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πάει και για Κριζμάν!

Η απώλεια του Ροτζέριο Τουράμ είναι μεγάλη για τη Λαμία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται πισωγύρισμα.

Αυτό, αφού ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φαίνεται αποφασισμένος όχι απλά να καλύψει το κενό που άφησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τη μεταγραφή του στην Κόνιασπορ, αλλά να κάνει και το κάτι παραπάνω.

Με τον Μιγκέλ Μπιανκόνι να βρίσκεται προ των πυλών λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος κάνει προσπάθειες προκειμένου να «κλείσει» και τον δεύτερο υποψήφιο στόχο για την επιθετική γραμμή, Σάντι Κρίζμαν.

Από το βράδυ της Κυριακής σας είχε αποκαλύψει το Lamia Ole πως ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκ των υποψηφίων να αντικαταστήσουν τον Τουράμ. Κι αν στην περίπτωση του Μπιανκόνι η Λαμία είχε να αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον της… μισής Super League για τον ποδοσφαιριστή, στην υπόθεση του 30χρονου εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του με τα Γιάννινα.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται το «Gazzetta.gr», ο Κρίζμαν θέλει να αποχωρήσει από τους Ζωσιμάδες και τις τελευταίες ώρες κάνει προσπάθειες να εξαφαλίσει την ελευθερία του. Εφόσον τα καταφέρει, τότε η ομάδα μας έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, καθώς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για μια περίπτωση που -σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του Μπιανκόνι- θα δώσει τεράστιο βάθος στην επιθετική γραμμή της Λαμίας. Εξάλλου, μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα και δίνουν σημαντικές βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, ο Κρίζμαν έχει οκτώ συμμετοχές και τρία γκολ με τον ΠΑΣ.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία