Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Η τοποθέτηση του Εσπέρου για το κείμενο του LamiaOle

Τη δική του εκδοχή, για τα όσα σαν «Lamia Ole» κατήγγειλε την Κυριακή το απόγευμα, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Πολύγυρο στο Χαλκιοπούλειο, εξέθεσε ο Έσπερος Λαμίας.

Η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας με επιστολή της προς την ιστοσελίδα μας παίρνει θέση για το συγκεκριμένο συμβάν, την οποία και σας παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω.

Αναλυτικά:

Κύριοι του lamiaole,

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι σήμερα προβολή από μέρους σας, των δραστηριοτήτων της ομάδας μας, θα θέλαμε να προσεγγίσουμε για λόγους τάξης και όχι αντιδικίας, εκφράζοντας την δική μας άποψη προς τα περιγραφόμενα στο από 05-01-20120, ρεπορταζ του lamiaole, με τίτλο: τους τραμπουκισμούς σας αλλού.

Τα αναφερόμενα στο συγκεκριμένο άρθρο σας, κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι γεγονότα τα οποία πιθανόν, να έχουν αποδοθεί με βιασύνη και όχι ολοκληρωμένα.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο για το επίπεδο της συνεργασίας με την ομάδα, καταρχήν για τον δικό μας Θύμιο Αντωνόπουλο. Φέτος για λόγους πέραν της θέλησης μας δεν κατεστη δυνατόν να συνεχίσουμε με τον ίδιο προηγούμενο τρόπο την συνεργασία μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέφουμε τις καλύτερες των προθέσεων για τον ίδιο και κατ’επέκτασιν για το μέσον που εκπροσωπεί.

Χωρίς να θέλουμε να νουθετήσουμε κανέναν ,η αποψή μας είναι ότι γεγονότα που συμβαίνουν ΕΝΤΟΣ των αποδυτηρίων κάθε ομάδας, συνίστανται σε γεγονότα οικείων και δεν πρέπει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ιδιαίτερα όταν είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με το αθλητικό γίγνεσθαι, ότι τα Αποδυτήρια είναι ο κατεξοχήν χώρος που μπορεί να νοιώθουν πιο άνετα οι αθλητές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν εκεί, όσες φάρσες θέλουν και να πουν με τον δικό τους τρόπο ,όποια ιστορία θέλουν.

Εν τέλει, όποιοι νιώθουν οικείοι και αντέχουν την ερμητικά κλειστή πόρτα των αποδυτηρίων καλοδεχούμενοι.

Ξέρουν όλοι ότι η ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων μετά από νίκες ή ήττες, βρωμάει ιδρώτα, παπουτσίλα, θερμαντικές, έχει αίματα μάχης ,υπάρχουν εντάσεις και πειράγματα και έχουν τους δικούς τους άγραφους κανόνες ηθικής, με βασικότερο δόγμα, ’’τα εν οίκω μη εν δήμω’’.

Επίσης θέλουμε να υπενθυμίσουμε προς τους φίλους του αθλήματος ότι κανένας δεν μπορεί να εισέλθει στα αποδυτήρια απρόσκλητος και ιδιαίτερα στους μυημένους των αποδυτηρίων λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, είναι γνωστό ότι τα αποδυτήρια είναι θεσμός ,είναι παράδοση με ειδικό εθιμικό δίκαιο και επουδενί δεν είναι χώρος, που ακολουθείται η έννοια ’’είδα φώς και μπήκα’’.

Όσον αφορά, φερόμενο γεγονός ΕΝΤΟΣ των ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ (το οποίο στο κείμενο που δημοσιεύσατε, δεν το εννοήσατε) , και που αναφέρεται στον αθλητή μας Γιώργο Ρουμελιώτη, σε καμία περίπτωση δεν δεχόμεθα τους χαρακτηρισμούς που έχουν αποδοθεί νομίζουμε ατυχώς ,διότι ο δικός μας Γιώργος είναι αθλητής με πρέπουσα συμπεριφορά και ουδέποτε με την δημόσια εικόνα του, έχει επιχειρήσει να προσβάλλει λειτουργούς του αθλήματος.

Τελειώνοντας,με όλον τον σεβασμό που τρέφουμε προς όλους σας, είμαστε στην διάθεσή σας ως Διοικητικό Συμβούλιο, να παρέχουμε όσες πληροφορίες και διευκολύνσεις θέλετε, σχετικά με όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου, ώστε να νιώθετε άνετα με το επαγγελματικό σας καθήκον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα