Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Η… μεγάλη Τρίτη για την ΕΠΣΦ!

Εβδομάδα εξελίξεων όπως φαίνεται θα είναι αυτή που έρχεται για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Ένα μήνα μετά την πρόταση μομφής που κατατέθηκε εις βάρος του προέδρου Κώστα Σακελλάρη από επτά μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, η ΕΠΣΦ κάλεσε τα μέλη του σε έκτατη συνεδρίαση την προσεχή Τρίτη, 14 Ιανουαρίου στα γραφεία της στην πλατεία Λαού.

Εκεί, αναμένεται να συζητηθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη, ώστε να προκληθεί Γενική Συνέλευση των 34 σωματείων που ανήκουν στην Ένωση και να αποφασιστεί αν θα υπάρξει αντικατάσταση του προεδρίου. Όλα αυτά δε έχουν άμεση συνάρτηση με το διοικητικό του ΠΑΣ Λαμία, καθώς ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με το τοπικό ποδόσφαιρο, εφόσον αποχωρήσει ο κ. Σακελλάρης.

Η ανακοίνωση:

Το .Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ προσκλήθηκε να συνεδριάσει, σε έκτακτη συνεδρίαση, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00, στα γραφεία της Ένωσης, Πλατεία Λαού, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συζήτηση και λήψη απόφασης για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των σωματείων- μελών της Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, με βάση το άρθρο 13 παρ. 1 περ. β του Καταστατικού.

Η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης επιβάλλεται με βάση την παραπάνω διάταξη του Καταστατικού, επειδή την 03-01-2020 κατατέθηκε στην Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ πρόταση μομφής εναντίον επτά (7) μελών του Δ.Σ. που αναγράφονται στα σχετικά έγγραφα και σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη συζήτησή της, τριάντα τεσσάρων (34) σωματείων- μελών της Ένωσης.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι