Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Με Μπιανκόνι, Σασί η ρεβάνς!

Την ώρα που τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν απόψε στην ΕΠΣΦ μονοπωλούν την επικαιρότητα, η Λαμία ολοκλήρωνε την προετοιμασία της για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα στο ΔΑΚ.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά για την ομάδα μας, που ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον ΑΟΤ.

Οι ειδήσεις με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ωστόσο είναι δύο. Αφενός η πρώτη παρουσία του Μιγκέλ Μπιανκόνι σε αποστολή και αφετέρου η επιστροφή του Ισμαΐλ Σασί. Ο πρώτος είναι το μοναδικό -μέχρι στιγμής- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για το Γενάρη και βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιηθεί κιόλας. Στον αντίποδα, ο Αφρικανός επιθετικός χαφ βρίσκεται για πρώτη φορά στις επιλογές και πάλι, μετά το ντεμπούτο του τον περασμένο Σεπτέμβρη και τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα -δεδομένου πως ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους από τους λογιζόμενους ως βασικούς. Έτσι, εκτός έμειναν οι Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας και Βάντερσον.

Παράλληλα, την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα εκτίσει ο Μπεχαράνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάχριμαν, Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπάχανακ, Ασίγκπα, Βασιλόγιαννης, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί και Νικολόπουλος.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία