Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Το σημερινό… τσίρκο στην ΕΠΣΦ! (vids)

Ιστορική με την πολύ κακή έννοια της λέξης θα μείνει η αποψινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΦ, η οποία όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά δεν ξεκίνησε καν.

Σε μια από τις πιο «μαύρες» σελίδες του φθιωτικού ποδοσφαίρου -έστω κι αν μιλάμε εξωαγωνιστικά- οι παράγοντες των σωματείων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ξεφτιλίσουν τον διάλογο και την επιχειρηματολογία.

Ύβρεις, «τσαμπουκάδες», φωνές, ακόμα και… μηνύσεις συνέθεσαν ένα σκηνικό που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το χάσμα που υπάρχει στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Το Lamia Ole βρέθηκε στα γραφεία της πλατείας Πάρκου και σας μεταφέρει κάποια από αυτά που κατέγραψε ο φακός του…

Παρέμβαση Παπαδόπουλου και ένταση με Σακελλάρη

Άγνωστο γιατί, το «παρών» απόψε στη ΓΣ της Ένωσης έδωσε μεταξύ άλλων και πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη ασφαλώς, με τον Κώστα Σακελλάρη να αντιδρά πολύ έντονα στην παρουσία του. Ο κ. Παπαδόπουλος του είπε «τουμπεκί» με αφορμή τα αίματα να ανάψουν. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως καταθέτει μήνυση εις βάρος του, με τον ίδιο να απαντάει στον ίδιο τόνο και να πράττει το ίδιο.

Ένταση ανάμεσα σε Σακελλάρη, Κορδολαίμη και Σπυρίδωνος

Με τον κόσμο να αποχωρεί από την αίθουσα -και αφού η συνεδρίαση δεν ξεκινούσε- ο κ. Κορδολαίμης επιχείρησε να μιλήσει στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση την ώρα που δηλώσεις επιχειρούσε να κάνει και ο κ. Σακελλάρης. Μπροστά τους μπήκε και ο Τάσος Σπυρίδωνος, ο οποίος υποστήριξε πως αναλαμβάνει έκτακτα πρόεδρος του ΔΣ, μετά την άρνηση του κ. Σακελλάρη να ορίσει εκλογές, ο τελευταίος αντέδρασε και υπό αδιευκρίνιστες -είναι η αλήθεια- συνθήκες, ο κ. Σπυρίδωνος βρέθηκε στο έδαφος.

Σοβαρότατες κατηγορίες Σακελλάρη

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Κώστας Σακελλάρης έκανε σοβαρότατες καταγγελίες μεταξύ άλλων. Εξήγησε πως έχει προχωρήσει στη μήνυση του Γιάννη Παπαδόπουλου επειδή έχει απειλήσει τον ίδιο και την οικογένεια του, ενώ τον κατηγόρησε πως μαζί με τον Χάρη Γρηγορίου βρέθηκαν στην αποψινή ΓΣ για να επηρεάσουν Ένωση για χάρη της ΑΕΚ. Παράλληλα, έκανε λόγο για… πραξικόπημα στο εσωτερικό της ΕΠΣΦ, ενώ επιτέθηκε ευθέως στους επτά που κατέθεσαν πρόταση μομφής, ισχυριζόμενος πως έχει προηγουμένως πάρει έγγραφες διαβεβαιώσεις από τους 35 συλλόγους του νομού Φθιώτιδας.

 

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι