Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Στον… αέρα το τοπικό!

Την ώρα που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουρία το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ να μην διεξάγονται μέχρι νεοτέρας.

Η δίοικηση των «επτά» που ανέλαβε παρά την μη-παραίτηση του Κώστα Σακελλάρη, ανακοίνωσε το μεσημέρι τα παιχνίδι της αγωνιστικής στις δύο κατηγορίες του φθιωτικού πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του οποίου η εγγυρότητα ελέγχεται, οι 38 ομάδες που ανήκουν στην Ένωση έχουν αποφασίσει αποχή.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στο «lamia247.blogspot.com», οι σύλλογοι μεταξύ τους έχουν υπογράψει ψήφισμα με το οποίο ζητούν να αποχωρήσει η νέα διοίκηση της ΕΠΣΦ και να επανέλθει ο Κώστας Σακελλάρης στη θέση του και η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Πολιτεία να μεριμνήσουν, ώστε να μεταβούμε ομαλά σε καθεστώς εκλογών.

Η εγγυρότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μπορεί να ελέγχεται, ωστόσο μαζί με το σχετικό δημοσίευμα φιλοξενούνται και τα σχετικά έγγραφα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η στάση των διαιτητών

Μέσα σε όλα αυτά, εντελώς αβέβαιη είναι και η στάση που θα κρατήσουν οι διαιτητές του Νομού. Απόψε, ο πρόεδρος και δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους. Το γεγονός αυτό από μόνο του δεν επηρεάζει την διεξαγωγή των αγώνων στο τοπικό.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου και με τις παραπάνω εξελίξεις είναι άγνωστο αν αυτό θα συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, το φθιωτικό ποδόσφαιρο βιώνει μία από τις πιο «μαύρες» σελίδες της ιστορίας του και οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι