Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Απέχει και ο Άγιος Κωνσταντίνος!

Τέσσερις έγιναν οι ομάδες που αποφάσισαν να απέχουν από την αγωνιστική δράση στην Α’ Φθιώτιδας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, τη Μαλεσίνα και τον Κεραυνό Βαθυκοίλου, ακολούθησε και ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου. Οι «κιτρινόμαυροι» -όπως και οι άλλοι τρεις σύλλογοι- ζητούν να οριστούν άμεσα εκλογές στην ΕΠΣΦ, ενώ εκφράζουν τη μεγάλη τους δυσαρέσκεια για όσα συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης και είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Κώστα Σακελλάρη χωρίς τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Εν τω μεταξύ, στη σχετική του ανακοίνωση ο Άρης επιβεβαιώνει και το γεγονός πως όντως όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στην Ένωση έχουν υπογράψει σχετικό ψήφισμα για να μην αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση:

O ΑΣ ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ως ενα απο τα παλαιοτερα σωματεια του Νομού και ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣΦ εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα γεγονότα που δυσφήμησαν το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας πανελληνίως.

Δηλώνει δε, όπως υπογράφθηκε από τους “38”, ότι δεν θα κατέβει στον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση, ζητώντας άμεση διενέργεια εκλογών, έτσι ώστε να εκφραστεί η βούληση της βάσης του φθιωτικού ποδοσφαίρου, που είναι οι σύλλογοι.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι