Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ούτε το Βαθύκοιλο «κατεβαίνει»!

Απανωτές είναι οι εξελίξεις στην Α’ Φθιώτιδας και η μία μετά την άλλη, οι ομάδες ανακοινώνουν την αποχή τους από τη σημερινή αγωνιστική.

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας και Μαλεσίνα νωρίτερα έκαναν γνωστό πως δεν θα αγωνιστούν αν δεν παραιτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΦ και δεν προκυρηχθούν με νόμιμο τρόπο εκλογές. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Βαθύκοιλο, το οποίο με δική του ανακοίνωση κάνει λόγο για πράξεις που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και τις πεποιθήσεις που εκπροσωπεί ο Κεραυνός.

Ως εκ τούτου, ούτε ο Κεραυνός θα «κατέβει» σήμερα. Ούτως, ή άλλως πάντως, από τη στιγμή που και η Μαλεσίνα έχει ανακοινώσει ότι θα απέχει, η αναμέτρηση τους δεν θα πραγματοποιούταν.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ Κεραυνός Βαθυκοίλου αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετάσχει στον αγώνα του πρωταθλήματος στις 18/1/2020 ως ένδειξη διαμαρτυρίας λόγω των γεγονότων που εξελίχθηκαν την Τρίτη 14/1/2020 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ.

Τα γεγονότα αυτά δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και τις πεποιθήσεις που επιθυμούμε και πρεσβεύουμε ως σωματείο. Ζητάμε την άμεση διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και εκλογών γιατί στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι