Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

«Χορτάσαμε» ποδόσφαιρο και… Λαμία! (vids)

Βραδιά γεμάτη ποδοσφαιρική κουβέντα και… ΠΑΣ Λαμία ήταν αυτή της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Σαμαράς.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου από τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- κόσμο της πόλης μας, ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσίασε στην πόλη μας το βιβλίο του «Football Talk».

Η όλη κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το ποδόσφαιρο και τη σημασία του στην καθημερινότητα μας, ενώ ασφαλώς δεν γινόταν εκτός κουβέντας να μείνει και η ομάδα μας.

Το βιβλίο προλόγισαν ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πάνος Φώσκολος, ο παρατητής διαιτησίας και εκπαιδευτής της ΕΠΟ, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Πλιάτσικας, καθώς και ο συνάδελφος από το «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» Γιώργος Καραγιάννης, που ήταν συντονιστής της παρουσίασης.

Το «παρών» έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, που ευχύθηκε επί των ημερών του η Λαμία να πανηγυρίσει πρωτάθλημα, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, καθώς επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Στασινός, Αμαλία Ποντίκα και Δημήτρης Κυρίτσης. Μαζί τους και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσιλαλής, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννη Βλαχογιάννη, τον νέο πρόεδρο ΕΠΣ Φθιώτιδας Μιχάλη Κορδολέμη και αντιπροσωπεία της ακαδημίας ΑΣΕ Μπούκαλη.

Φυσικά, από την εκδήλωση δεν έλειψε και το έντονο στοιχείο του ΠΑΣ Λαμία. Κι αυτό, αφού παρούσα ήταν η υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Παλιαλέξη, με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, τον Νίκο Σόμογλου και τον προπονητή της Κ-17 Δημήτρη Σταυρογιάννη.

Αξίζει να αναφερθεί, πως πριν ξεκινήσει η παρουσίαση, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος τιμήθηκε από τον Μητροπολίτη Συμεών, τον Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο και τον Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσιλαλή.

 

 

 

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ