Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Επιστροφή Σακελλάρη στην ΕΠΣΦ!

Μεγάλη ανατροπή είχαμε την Δευτέρα στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, το οποίο με απόφαση του «ακυρώνει» την παρούσια διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας και επαναφέρει τον Κώστα Σακελλάρη στην προεδρία της.

Υποστηριζόμενος από τρία μέλη του ΔΣ, αλλά και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας ο τελευταίος είχε καταθέσει προσφυγή στην Ομοσπονδία, ζητώντας την ακύρωση της «αναδιάρθρωσης».

Εν τέλει, η προσφυγή των τεσσάρων συνολικά μελών της Ένωσης χαρακτηρίστηκε «απαράδεκτη» και απορρίφθηκε, όχι όμως και εκείνη της Ακαδημίας. Βάσει λοιπόν αυτού, η ΕΠΟ ακύρωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΦ και επαναφέρει τον κ. Σακελλάρη στη θέση του. Τουλάχιστον μέχρι να γίνει Γενική Συνέλευση και να οριστούν εκλογές.

Η ανακοίνωση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε την από 24.01.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 3288/24.01.2020 προσφυγή ως απαράδεκτη ως προς τους δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτη εκ των προσφευγόντων α)Κωνσταντίνο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ του Παναγιώτη, β΄) Θωμά ΣΙΑΠΠΑ του Γεωργίου, γ΄) Δημήτριο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ του Κωνσταντίνου, δ΄) Καλλιόπη ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ του Ιωάννη, όλους κατοίκους Λαμίας.

Δέχθηκε την ίδια ως άνω προσφυγή (3288/24.01.2020) ως προς το πρώτο εκ των προσφευγόντων, εδρεύον στη Λαμία και εκπροσωπούμενο νόμιμα αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» ΚΑΤΑ των: α΄) Εδρεύουσας στη Λαμία και εκπροσωπούμενης νόμιμα αθλητικής ένωσης (σωματείου) με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», β΄) Ευαγγέλου ΑΣΗΜΩΤΟΥ του Δημητρίου, κατοίκου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, γ΄) Παναγιώτη ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Χαραλάμπου, κατοίκου Λαμίας, δ΄) Μιχαήλ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μεγάλης Βρύσης Φθιώτιδας, ε΄) Δημητρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Μιχαήλ, κατοίκου Αταλάντης Φθιώτιδας, στ΄) Αναστασίου ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ του Δημητρίου, κατοίκου Μώλου Φθιώτιδας ζ΄) Γεωργίου ΦΑΦΟΥΤΗ του Λουκά, κατοίκου Λαμίας και η΄) Χρήστου ΦΑΦΟΥΤΗ του Ευσταθίου, κατοίκου Λαμίας.

Αναγνώρισε την ακυρότητα της από 14.01.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας», που αποτυπώθηκε στο υπ’ αριθμ. 382/14.01.2020 πρακτικό, περί ανακατανομής (αναδιάρθρωσης) των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι