Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Διαβασμένος» και… βράχος!

Πέρυσι ήταν ο Μπόγιαν Σαράνοβ αυτός που με τις επεμβάσεις του οδήγησε τη Λαμία στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Μπορεί φέτος οι «ερυθρόλευκοι» να αποτελούν ακόμα υψηλότερο εμπόδιο, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος όμως έδειξε το δρόμο…

Ο Λαρισαίος πορτιέρε ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η ομάδα μας κράτησε στο μηδέν τους Πειραιώτες απόψε. Ναι μεν δεν απειλήθηκε πολλές φορές, όταν όμως χρειάστηκε δήλωσε «παρών» και με το παραπάνω, έχοντας σπουδαίες επεμβάσεις τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό κι ενώ στην ανάπαυλα χρειάστηκε να παραμείνει παραπάνω εντός αγωνιστικού χώρου, ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους συγκρούστηκε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή στην έξοδο του.

Η αλήθεια είναι πως μαζί με τον Γιάννη Πλαβούκο και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες, ο Θεοδωρόπουλος όλη την εβδομάδα δούλεψε πολύ στα σουτ. Ειδικά σε εκείνα από τις στημένες φάσεις. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Λαμία σηκώθηκε από τον πάγκο για να του δώσει οδηγίες πριν οι αντίπαλοι γεμίσουν τη μπάλα στα καρέ του.

Σε κάθε περίπτωση, για ένα ακόμα βράδυ, ο 29χρονος γκολκίπερ αποδείχθηκε… λίρα εκατό για την ομάδα μας. Ήταν από τους βασικούς λόγους που κράτησε το μηδέν και θα πάει την άλλη εβδομάδα στο Φάληρο για να κυνηγήσει και φέτος το «ακατόρθωτο».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία