Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Μόνιμη η… διευκόλυνση, επέστρεψαν τα μέλη των Επιτροπών!

Συνέβη και τα τρία προηγούμενα Σαββατοκύριακα και η ΕΠΣΦ αποφάσισε να το μονιμοποιήσει μετά την επιστροφή της διοίκησης Σακελλάρη. Οι ομάδες δεν θα καταβάλουν το ποσοστό που αναλογεί στην Ένωση και ανέρχεται στα 50€ ανά αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από τη «διοίκηση των επτά» που αποφασίστηκε μετά την «αναδιάρθρωση», ώστε να διευκολυνθούν οι ομάδες της Α’ και της Β’ Φθιώτιδας. Ωστόσο, είχε απήχηση από τα σωματεία και αποφασίστηκε το μέτρο να γίνει μόνιμο, μετά την επιστροφή της παλιάς διοίκησης.

Εν τω μεταξύ, με το ίδιο δελτίο Τύπου η ΕΠΣΦ έκανε γνωστό πως δεν έγιναν γνωστές οι παραιτήσεις σε Επιτροπή Διαιτησιας και Πειθαρχική Επιτροπή. Έτσι, επιστρέφουν στις θέσεις τους τα μέλη που είχαν δηλώσει παραίτηση μετά την Γενική Συνέλευση της 14ης Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Φ. στην συνεδρίαση της σήμερα 5/2/2020 αποφάσισε την μη απόδοση του ποσοστού αγώνα των 50 ευρώ από τα σωματεία , που αναλογεί στην ΕΠΣΦ , ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 των τοπικών Πρωταθλημάτων.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι η Εκτελεστή Γραμματεία της ΕΠΣΦ δεν κάνει αποδεκτές τις από 16/1/2020 παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΦ κ.κ. Πουγκακιώτη Σπύρου , Σωσώνη Ιωάννη και Δουδούμη Ανέστη καθώς επίσης και τις από 20/1/2020 παραιτήσεις των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ κ.κ. Μπαρούτα Κων/νου, Δρακάκη Δημητρίου και Κατσούρα Δημητρίου.

Ως εκ τούτου ανακαλείται ο μη νόμιμος διορισμός άλλων μελών στις ανωτέρω Επιτροπές (Επιτροπή Διαιτησίας και Πειθαρχική Επιτροπή) και οι συνθέσεις τους έχουν ως εξής:

Επιτροπή Διαιτησίας:
Πρόεδρος Πουγκακιώτης Σπύρος
Μέλος Σωσώνης Ιωάννης
Μέλος Δουδούμης Ανέστης

Πειθαρχική Επιτροπή:
Πρόεδρος Μπαρούτας Κων/νος
Μέλος Δρακάκης Δημήτριος
Μέλος Κατσούρας Δημήτριος

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι