Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Τελεσίγραφο» των επτά στην Ένωση!

Ο Κώστας Σακελλάρης και η προηγούμενη κατάσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να επέστρεψαν μετά την απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ. Δεν επέστρεψε ωστόσο και η ομαλή λειτουργία της ΕΠΣΦ!

Το κλίμα εξακολουθεί να είναι τεταμένο στο διοικητικό κομμάτι της Ένωσης και τα επτά μέλη που είχαν καταθέσει πρόταση μομφής για την αντικατάσταση του προέδρου (Μιχάλης Κορδολέμης, Χρήστος Φαφούτης, Γιώργος Φαφούτης, Δημήτρης Ασημωτός, Βαγγέλης Νικολάου, Τάσος Σπυρίδωνος και Παναγιώτης Ζουμπόπουλος), δεν είναι διατεθειμένοι να… κάνουν πίσω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά των επτά έχει καταθέσει εξώδικο τόσο στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, όσο και στον Κώστα Σακελλάρη. Με αυτό, απαιτούν να οριστεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εντός τριών ημερών. Μοναδικό θέμα συζήτησης δε, ζητούν να είναι η ανακατάταξη, η αναδιάρθρωση και η ανακατανομή των θέσεων στο ΔΣ.

Εφόσον αυτό δεν συμβεί εντός του χρονικού διαστήματος που έχουν ορίσει -όπως μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος», είναι διατεθειμένοι και αυτοί με τη σειρά τους να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι