Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τετ-α-τετ Κούγια – Παπαϊωάννου!

Μπορεί σε επίπεδο διοικήσεων οι σχέσεις της Λαμίας με την ΑΕΛ να μην είναι ιδιαίτερα… θερμές, η αλήθεια είναι ωστόσο πως δεν ισχύει το ίδιο για Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Οι μεγαλομέτοχοι των δύο συλλόγων διατηρούν φιλικές σχέσεις, κάτι που συχνά τονίζουν στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Μάλιστα, απόψε στο ΔΑΚ και πριν τη σέντρα στο τοπικό ντέρμπι με τους Θεσσαλούς, είχαν την ευκαιρία να τα πουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο γνωστός ποινοκολόγος βρισκόταν στο χορτάρι και παρακολουθούσε την προθέρμανση των «βυσσινί». Μόλις λοιπόν έκανε την είσοδο του στο γήπεδο ο κ. Παπαϊωάννου έσπευσε κοντά του και είχαν ιδιαίτερα θερμή συνομιλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα νωρίτερα οπαδοί του ΠΑΣ Λαμία «στόλισαν» με διάφορα… γαλλικά τον κ. Κούγια. Ο ίδιος απάντησε, ωστόσο η κατάσταση σε καμία περίπτωση δεν ξέφυγε.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία