Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ανατροπή και ο Κορδολέμης νέος πρόεδρος της ΕΠΣΦ!

Μία ακόμα ανατροπή σκηνικού είχαμε στην ΕΠΣ Φθιώτιδας την Τρίτη και ο Μιχάλης Κορδολέμης είναι εκείνος που αναλαμβάνει την προεδρία της.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ άναψε το «πράσινο φως» για την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, υποχρεώοντας τον Κώστα Σακελλάρη να συγκαλέσει τη διαδικασία εντός των επόμενων τριών ημερών. Αυτό, προκειμένου να τρέξουν οι διεργασίες και ο Μιχάλης Κορδολέμης να αναλάβει χρέη προέδρου. Εφόσον δε αυτό δεν συμβεί, τότε ένας εκ των επτά που είχαν καταθέσει πρόταση μομφής διατηρεί το δικαίωμα να συγκαλέσει εκείνος Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την αναδιάρθρωση.

Πάνω από τέσσερις ώρες η ακρόαση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Διαιτητικό είχε πολύ ένταση και διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες. Εκεί, ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Κυρκούδη παρουσίασε τα επιχειρήματα του, αναφορικά με τις ομάδες οι οποίες έχουν υπογράψει για να οριστεί Γενική Συνέλευση και εν συνεχεία εκλογές.

Ο… άσος στο μανίκι της πλευράς των επτά ωστόσο -που εκπροσωπήθηκαν από τον Χάρη Γρηγορίου- ήταν τα ίδια τα σωματεία. Ο κ. Γρηγορίου αποκάλυψε πως όταν έγινε το συγκεκριμένο αίτημα, τα σωματεία δεν ήταν ταμειακώς εντάξει, έχοντας μια οφειλή της τάξης των 16.000€.

Παράλληλα, παρουσίασε δέκα ανακλήσεις από τα 26 σωματεία που στήριζαν τον Κώστα Σακελλάρη. Πράγμα που σημαίνει πως δεν συμπληρώνοντας ούτε τα 2/5 για να συγκληθούν εκλογές λόγω του αιτήματος τους.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι