Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Έχει ανάγκη τον… καλό Καραμάνο!

Δεν είναι κρυφό πως η Λαμία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα τους τελευταίους μήνες και μετά τη φυγή του Τουράμ για την Τουρκία.

Το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης είναι κάτι που η ομάδα μας έχει κάνει… συνήθεια τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι η λύση δόθηκε με τον Μπαράλες, ενώ φέτος όταν πήρε μπρος ο Τουράμ του έσκασε η πρόταση από την Τουρκία και άφησε κενό.

Η εύκολη λύση για τους «κυανόλευκους» ήταν το ανέβασμα του Τάσου Καραμάνου. Ο έμπειρος Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε και φέτος να αγωνίζεται στο «φτερό». Ωστόσο -ελλείψει προωθημένου επιθετικού- ο Άκης Μάντζιος του έδωσε το ρόλο του «φουνταριστού».

Και μπορεί στο πρώτο του παιχνίδι ως προωθημένος, κόντρα στον Πανιώνιο να σκόραρε, είναι γεγονός όμως πως από εκεί και πέρα δεν έχει ξανά βρει δίχτυα. Συνολικά, αν συνυπολογίσουμε και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου, ο 29χρονος φορ έχει αγωνιστεί φέτος 23 φορές και μετράει μόλις ένα γκολ.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, τα παραπάνω στατιστικά έχουν προκαλέσει… μουρμούρες στον κόσμο της ομάδας μας. Από την άλλη βέβαια -ανεξάρτητα της θέσης του- ο Καραμάνος τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην ομάδα μας υπολογίζεται ως εξτρέμ. Για αυτό εξάλλου αποκτήθηκαν παίκτες όπως ο Μπιανκόνι και ο Αραβίδης.

Τον πιστεύουν και τον στηρίζουν

Αυτό που θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, είναι πως στον ΠΑΣ Λαμία εξακολουθούν να πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του Έλληνα άσου. Γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει και να προσφέρει στην ομάδα. Είναι ανθρώπινο ωστόσο να μην μπορεί μόνιμα ο παίκτης στα… κόκκινα. Πόσο μάλλον όταν τους τελευταίους δύο μήνες είναι μόνιμα βασικός και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» του αναγνωρίζουν το γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις -ειδικότερα στα ματς κόντρα στις «μεγαλύτερες» ομάδες- ο Καραμάνος βρίσκεται απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης, περιμένοντας τους παίκτες από πίσω του να τον… ταΐσουν μπαλιές. Άλλωστε, τέτοιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδα μας.

Κατά καιρούς, κυρίως σε δημοσιεύματα από την Αθήνα, έχουν γραφτεί φήμες για δυσαρέσκεια της διοίκησης λόγω του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο του παίκτη είναι από τα πιο μεγάλα στο φετινό ρόστερ. Όμως στην ΠΑΕ να «ζυγίζουν» όλα. Δεν ξεχνάνε τι έχει προσφέρει γενικότερα ο Καραμάνος στο σύλλογο στα περίπου δύο χρόνια της παρουσίας του εδώ, όπως επίσης δεν παραγνωρίζουν το αναμφίβολο ταλέντο του.

Άλλωστε, μιλάμε για ένα παιδί που ποτέ δεν έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα. Παραμένει υπόδειγμα στη συμπεριφορά του τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Προφανώς και όλοι διαπιστώνον το «θέμα» που υπάρχει στο γκολ και στο αγωνιστικό πρόβλημα, αντιλαμβάνονται πως ο παίκτης δυσκολεύεται στις τελικές το τελευταίο διάστημα. Ξέρουν όμως τι μπορεί να κάνει ο Τάσος Καραμάνος και αυτό περιμένουν από αυτόν… να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό!

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

ΕΥΘΥΤΗΣ
ΕΥΘΥΤΗΣ

5 years ago

Δεν απαξιώνουμε τον Τάσο, έχει καλή διαγωγή, αλλά τα ΓΚΟΛ, ποίος θα το βάλει?
Καλύτερα στη θέση αυτή να έπαιζε ο Ασίγκμπα….

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΥΘΥΤΗΣ
ΕΥΘΥΤΗΣ
5 years ago

Δεν απαξιώνουμε τον Τάσο, έχει καλή διαγωγή, αλλά τα ΓΚΟΛ, ποίος θα το βάλει?
Καλύτερα στη θέση αυτή να έπαιζε ο Ασίγκμπα….

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ