Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι δύο οπαδοί της ΑΕΛ!

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν σήμερα από το Δικαστήριο της Λαμίας οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς της Λάρισας στα επεισόδια της 8ης Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τον 19χρονο και τον 20χρονο, οι οποίοι σήμερα πέρασαν το κατώφλι του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας. Οι δύο τους -μαζί με δύο ακόμα ανήλικους- είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της εμπλοκής τους στα όσα είχαν διαδραμαστεί στο περιθώριο της αναμέτρησης του ΔΑΚ στην βόρεια είσοδο της πόλης.

Η αστυνομία -μετά από τη σχετική απαγόρευση- είχε «μπλοκάρει» περίπου 100 φίλους της ΑΕΛ στο ύψος του Σανατορίου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πετροπόλεμος και επεισόδια, στα οποία είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί.

Παρότι στη κατάθεση τους οι Αρχές κάνουν λόγο για εμπλοκή όλων των φίλων των «βυσσινί», εντούτοις οι δράστες είχαν καλυμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, επομένως ήταν αδύνατο να ταυτοποιηθεί όντως η συμμετοχή των δύο κατηγορούμενων. Λόγω αμφιβολιών λοιπόν, αμφότεροι κρίθηκαν αθώοι για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και δύο ακόμα παραπτωμάτων. Δεν ισχύει το ίδιο για την διατάραξη της κοινής ειρήνης και την παρακώλυση των συγκοινωνιών.

Στην απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στα επεισόδια, αναφέροντας πως είχαν έρθει μεμονωμένα στην πόλη μας με σκοπό να παρακολουθήσουν με την ησυχία τους το παιχνίδι.

Ωστόσο, με τις αμφιβολίες στα τρία από τα τέσσερα αδικήματα, κηρύχθηκαν στο σύνολο αθώοι.

Πλέον, στις 26 Μαρτίου στο Δικαστήριο Ανηλίκων θα βρεθούν οι δύο ανήλικοι συλληφθέντα, στον έναν εκ των οποίων είχε βρεθεί και πτυσσόμενο γκλομπ.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι