Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Ποια είναι τα δεδομένα για Μπερτόγλιο;

Το όνομα του Φακούντο Μπερτόγλιο έχει συνδεδεθεί άρρηκτα τα δύο τελευταία χρόνια με τη Λαμία.

Είναι γεγονός πως στην ομάδα μας θα ήθελαν ασυζητητί την επιστροφή του «Φλάκο». Τόσο στη διοίκηση, όσο και στο αγωνιστικό τμήμα, εκτιμούν απεριόριστα την αξία του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πέρυσι είχε ανεβάσει επίπεδο το δημιουργικό κομμάτι.

Κουβέντα για την επιστροφή του έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, με τον ίδιο τον 30χρονο άσο να εξετάζει «ζεστά» την προοπτική. Εξάλλου και ο ίδιος εκτιμάει το γεγονός πως η ομάδα μας του έδωσε την ευκαιρία να… αναγεννηθεί.

Ο Μπερτόγλιο διατηρεί φιλικές σχέσεις με ανθρώπους των «κυανολεύκων», ενώ και στον κόσμο κάνει πολύ μεγάλο… γκελ. Τόσο μεγάλο που στον ΠΑΣ Λαμία μπορούν να «παραβλέψουν» ακόμα και την ειδική μεταχείριση που χρειάζεται ο ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις, καθώς είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς.

Η αλήθεια πάντως είναι πως όποια εξέλιξη μπορεί να υπάρξει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Σε πρώτη φάση προκειμένου να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την Αλντοσίβι, η οποία ήταν «κάθετα» αρνητική στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του όλο αυτό το διάστημα. Δεύτερον, ώστε να ξεκαθαρίσει η θέση και η κατάσταση στην ομάδα μας. Η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται δηλαδή και ποιος θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες του Lamia Ole αναφέρουν πως ο Άκης Μάντζιος εκτιμάει απεριόριστα τα προσόντα του ποδοσφαιριστή και δεν έχει αντίρρηση να προχωρήσουν οι επαφές μαζί του. Εφόσον ο ίδιος παραμείνει στην άκρη του πάγκου και εφόσον υπάρχει έφορο έδαφος και από οικονομικής άποψης. Είναι γνωστό άλλωστε, πως οι απαιτήσεις του έμπειρου επιθετικού χαφ είναι ελαφρώς «τσιμπημένες» για τα δεδομένα της Λαμίας.

Την ίδια ώρα ωστόσο, το όνομα του «Φλάκο» θα πέσει στο τραπέζι και για άλλες ελληνικές ΠΑΕ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεδομένα θα απασχολήσει. Ήδη έχει «παίξει» το όνομα του Παναθηναϊκού και δεν θα είναι το μόνο…

1 Comment

1 Comment

  1. θ.3

    11/03/2020 at 12:37 μμ

    Παιχτάρα κανείς δεν αντιλέγει, αλλά το χρήμα, χρήμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ