Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Μελετάνε το μέγεθος της «ζημιάς»

Μια πρώτη εκτίμηση της οικονομικής χασούρας που θα έχουν οι ομάδες της Super League 1, από την πανδημία του κορωνοϊού και την παύση της αγωνιστικής δραστηριότητας κάνει η ειδική ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί.

Το ΔΣ της διοργανώτριας την περασμένη Πέμπτη αποφάσισε να συσταθεί ένα working group, προκειμένου να αναλύσει τα δεδομένα και να προτείνει λύσεις για την επόμενη ημέρα. Αυτή αποτελείται από εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, μαζί με έναν ακόμα από τον Ατρόμητο και έναν από τη Λάρισα, οι οποίοι εκπροσωπούν τις υπόλοιπες ομάδες.

Η ομάδα εργασίας σε πρώτη φάση αποφάσισε να βρίσκεται καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή. Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη λοιπόν έγινε μια πρώτη κουβέντα για την οικονομική ζημιά που θα έχουν οι ΠΑΕ. Όχι στο κομμάτι των τηλεοπτικών συμβολαίων και μόνο, αλλά σε γενικότερο επίπεδο.

Στόχος τους είναι να βρουν τρόπους προκειμένου αυτή να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο για τη φετινή σεζόν. Να υπάρξει δε, όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση στην επόμενη.

Να σημειωθεί πως το working group που έχει συσταθεί, θα ρίξει στο τραπέζι τις «μελέτες» του στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, το οποίο θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης μέχρι και τις 24 Απριλίου.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι