Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Δεν θα επηρεάσουμε το πρόγραμμα της Λαμίας»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Λαμία δεν θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις επέκτασης του στεγάστρου στο ΔΑΚ, όπως δήλωσε ο Πάνος Φώσκολος.

Ο Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού, αλλά και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, φιλοξενήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «ΛΑΜΙΑ FM-1», όπου και μίλησε για την τηλεδιάσκεψη των φορέων για την υλοποίηση του έργου.

Εκεί, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αίτημα της ομάδας μας οι εργασίες να μην επηρεάσουν το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Κάτι που -όπως είπε- είναι προτεραιότητα για τον ίδιο το Δήμο. Ξεκαθάρισε δε, πως για το λόγο αυτό και δεδομένου πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα υλικά, η επέκταση του στεγάστρου πήρε… παράταση για τον Μάιο του 2021.

Παράλληλα, ο κ. Φώσκολος στάθηκε στη συμβολή του Δημάρχου, Θύμιου Καραΐσκου, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες, ενώ επισήμανε για μια ακόμα φορά πως οι Λαμιώτες δεν θα επιβαρυνθούν από τα έργα στο ΔΑΚ, δεδομένου πως έχει προβλεφθεί η χρηματοδότηση τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ένα από τα μεγάλα θέματα που αποτελεί επιθυμία και της τοπικής κοινωνίας, είναι η επέκταση του στεγάστρου του ΔΑΚ Λαμίας. Ως γνωστόν το υπάρχον στέγαστρο είχε φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να επεκταθεί. Κάτι που είναι επιθυμία και της ομάδας και των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος προσωπικά συνέχισε να εκτελεί τις ενέργειες που απαιτούνται για να προχωρήσει το έργο.

Έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν τα ταμεία του Δήμου και οι συνδημότες μας. Επειδή απαιτούνται και κάποια υλικά μεγάλης έκτασης όπως είναι οι σιδηροσωλήνες και ως γνωστόν υπάρχει μια δυσκολία στην παραγωγή, ο Δήμαρχος κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τους εμπλεκόμενους. Σε αυτήν συζητήθηκαν οι προοπτικές για την εκτέλεση του έργου.

Από πλευράς Δήμου και τεχνικής υπηρεσίας δηλώθηκε ότι υπάρχει η απαραίτητη προετοιμασία. Απαιτούνται κάποιες τελευταίες διαδικασίες προκειμένου το έργο να συμβασιοποιηθεί σε πολύ άμεσο διάστημα. Από πλευράς του αναδόχου δηλώθηκε ότι υπάρχει δυσχέρεια αυτή την περίοδο, δεδομένου ότι είναι κλειστές οι παραγωγικές μονάδες και ότι για να εκτελεστεί το έργο απαιτείται ένα διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών. Από την ΠΑΕ ζητήθηκε να εκτελεστεί μεν το έργο, αλλά κατά τρόπο τέτοιο που να μην επηρεάζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ δύσκολη εξίσωση. Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League το επόμενο διάστημα. Εμείς δεν θέλουμε επ’ ουδενί να επηρεάσουμε το πρόγραμμα της ομάδας. Δεδομένου ότι και τα υλικά δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, προτιμήθηκε το έργο να μετατεθεί για τη συνέχεια. Κατά πάσα πιθανότητα για τον Μάιο του 2021».

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία