Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Περνάει από το Δημοτικό Συμβούλιο το στέγαστρο!

Από το Δημοτικό Συμβούλιο θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα η ένταξη της επέκτασης του στεγάστρου του ΔΑΚ Λαμίας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και την τεχνική εταιρία που θα αναλάβει το έργο, ο Δήμος έχει συμφωνήσει πως το έργο θα ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα, προκειμένου να μην δαπανηθούν λεφτά τα από τα ταμεία του και να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι Δημότες.

Είναι κάτι που άπαντες εξ’ αρχής ήθελαν και η δημοτική αρχή έπραξε. Ωστόσο απομένει το τυπικό κομμάτι, αυτό της επικύρωσης της ένταξης του έργου στο πρόγραμμα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτι τέτοιο εκτός απροόπτου θα συμβεί στις 29 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει μπει στην διάταξη των θεμάτων που θα συζητηθούν στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος την προσεχή Τετάρτη στις 19:00. Εκεί αναμένεται να τυπικά η επικύρωση, ώστε. γραφειοκρατικά το έργο της επέκτασης να προχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως -βάσει προγραμματισμού- το έργο θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2021. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αδύνατον να βρεθούν τα υλικά για να δρομολογηθεί και οι εμπλεκόμενοι φορείς αποφάσισαν να μετατεθεί 12 μήνες αργότερα, ώστε να μην επιβαρυνθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία