Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Να δέσουμε για να είμαστε έτοιμοι»

Την ανάγκη αυτός και οι συμπαίκτες του να προσαρμοστούν γρήγορα στις συνθήκες και να προετοιμαστεί η Λαμία κατάλληλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Βάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός φιλοξενήθηκε στην «ΕΡΤ» και μίλησε για το πως βίωσε την καραντίνα, όπως επίσης και για το πως κατάφερε να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση σε καλά επίπεδα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε φυσικά και στην επιστροφή από αύριο στις προπονήσεις. Εκεί σχολίασε πως θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να προσαρμοστούν και πάλι, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα play out.

Παράλληλα, σχολίασε και το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στη χώρα μας, κάτι που σχολίασε πως είναι ένας από τους στόχους του.

Αναλυτικά:

Για το διάστημα της καραντίνας στο σπίτι: «Εντάξει δεν ήταν εύκολο αλλά προσπαθούσαμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλά παίζοντας με τα παιδιά μας».

Για τις προπονήσεις: «Προπονούμασταν από το σπίτι. Έχουμε το ατομικό πρόγραμμα που μας έδωσε η ομάδα. Βγαίναμε έξω μόνο για τρέξιμο, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνούσαμε εδώ, μέσα στο σπίτι».

Για το αν είναι έτοιμος και για Μαραθώνιο: «Ναι (σ.σ γέλια). Για Μαραθώνιο είμαστε τέλεια»!

Για τον αν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή: «Εντάξει βαθμολογικά είμαστε σε καλή θέση, είμαστε κοντά στην παραμονή αλλά η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

Πώς θα είναι η επιστροφή μετά την καραντίνα: «Το θέμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να δούμε πως θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί πάλι. Ήταν μεγάλη η αποχή αλλά πρέπει να είμαστε όλοι να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να είμαστε έτοιμοι για να δούμε αν θα ξεκινήσουμε τελικά η όχι τα play out».

Για τον τι τον κρατάει στην Ελλάδα: «Το πρώτο είναι η ευκαιρία να παίζω εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν το σπίτι μου. Ο κόσμος, η χώρα, η φιλοσοφία, είμαστε σαν αδέρφια».

Αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τη Λαμία: «Είμαι 8 χρόνια στην χώρα, ελπίζω να γίνουν και περισσότερα και μετά από χρόνια θα ήταν φανταστικό να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Θα το ήθελα πολύ»!

Για την Βραζιλία: «Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Βραζιλία. Έχει πολλά κρούσματα και πιστεύω θα γίνουν και περισσότερα. Είναι δύσκολα και θέλει προσοχή από όλους».

 

Απόδοση διαλόγου: Lamiara.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία