Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Ζητάει «εγγυήσεις» η Αναγέννηση

Απαντήσεις σε τρία πολύ βασικά ερωτήματα θέτει με σημερινή της επιστολή η Αναγέννηση Λαμίας, αναφορικά με το μέλλον της και τη νέα σεζόν.

Αναφερόμενη στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ η ομάδα της πόλης μας ζητάει ουσιαστικά «εγγυήσεις» για την χρονιά που ακολουθεί, ώστε να γνωρίζει κατά πόσο είναι σε θέση να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, ζητάει να μάθει αν -βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί- η νέα σεζόν θα έχει 18 ομάδες στον όμιλο. Παράλληλα, ρωτάει αν έχει εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας ομίλου Κεντρικής Ελλάδος με λιγότερες ομάδες και σαφώς μικρότερες χιλομετρικές αποστάσεις. Δεν παραλείπει δε, να ζητήσει την κάλυψη των διαιτητικών εξόδων και των χρημάτων των διαιτητών από την Ομοσπονδία, προκειμένου να γίνει πιο εφικτή η συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Κύριε Πρόεδρε, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, στο μέτρο του δυνατού, σχετικά με τους παρακάτω προβληματισμούς που έχουμε, όσον αφορά τις προθέσεις της Ομοσπονδίας και της Ένωσης για την νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να αποφασίσουμε για τη συμμετοχή μας ή μη στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τα ερωτήματα, για τα οποία θα θέλαμε κάποιες απαντήσεις, είναι τα κάτωθι:

1. Ο όμιλος στον οποίο θα αγωνιστούμε, εφ΄ όσον δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα, θα έχει συν τέσσερις ομάδες επιπλέον, δηλαδή συνολικά δεκαοχτώ;;;

2. Υπάρχει περίπτωση να γίνει όμιλος Κεντρικής Ελλάδας με λιγότερες ομάδες;;; Αυτό θα δημιουργούσε κάποιες προϋποθέσεις προκειμένου να είναι εφικτή η συμμετοχή μας.

3. Προτίθεται η Ομοσπονδία να καλύψει τις μετακινήσεις και διαιτησίες λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που βιώνουν στο σύνολό τους οι επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα σωματεία υπό άλλες συνθήκες;;;

Θεωρούμε ότι είναι εύλογοι οι προβληματισμοί μας και οι προτάσεις που προκύπτουν μέσα από αυτούς, προκειμένου να μην σταματήσει «να υπάρχει» το Ελληνικό Μπάσκετ, του οποίου τη βάση αποτελούν οι ομάδες της περιφέρειας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα