Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Από 6 Ιουνίου και με… πλεονέκτημα!

Ομόφωνη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (18/5) η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1 για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής συμφώνησαν να προτείνουν στους αρμόδιους φορείς την σέντρα σε play offs και play outs το πρώτο σαββατοκύριακο του επόμενου μήνα. Σενάριο που πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και απομένει η επικύρωση του.

Από εκεί και πέρα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση επικυρώθηκε και τυπικά η βαθμολογία της κανονικής περιόδου για τις θέσεις 7-14. Οριστικά λοιπόν, η Λαμία καταλαμβάνει τη 10η θέση -μετά την αφαίρεση βαθμών στην Ξάνθη. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στα play outs μπαίνει με πλεονέκτημα έδρας και θα δώσει τα τέσσερα από τα συνολικά επτά ματς, με πλεονέκτημα έδρας.

Εν τω μεταξύ, κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε η εκπρόσωπος του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου να αναλάβει χρέη αναπληρωτή προέδρου της διοργανώτριας.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία