Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μάντζιος: «Καλή διάθεση και σωστή διαχείριση»

Για την επιστροφή της Λαμίας στις προπονήσεις, καθώς και την επανέναρξη των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε δηλώσεις στο κανάλι του ΠΑΣ Λαμία στο You Tube, αναφερόμενος στο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας που υπήρξε, καθώς και στο… από εδώ και πέρα.

Μεταξύ άλλων, εστίασε στην αλλαγή διάθεσης με την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, καθώς και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούνται όλοι να διαχειριστούν από εδώ και στο εξής. Εμφανίστηκε ωστόσο αισιόδοξος πως οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν όλα τα απαραίτητα, αφενός για να μην υπάρξουν τραυματισμοί και αφετέρου για να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Αναλυτικά:

Για το διάστημα της καραντίνας: «Τις 50 ημέρες που η ομάδα σταμάτησε τις προπονήσεις, δουλέψαμε όλο το προπονητικό τιμ με τους ποδοσφαιριστές. Υπήρξε συγκεκριμένο πρόγραμμα που εν μέσω δύσκολο συνθηκών για τα παιδιά, το ακολούθησαν σε μεγάλο ποσοστό και στο κομμάτι αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας κάναμε online προπόνηση με έμφαση στο κομμάτι της δύναμης και από εκεί και πέρα ατομικά ο καθένας όπου μπορούσε να βρει χώρο έκανε τρέξιμο. Νομίζω ότι κρατήσαμε τα παιδιά σε μια καλή κατάσταση, συντηρηθήκανε αυτό το διάστημα».

Για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων: «Τα παιδιά έχουν καλή διάθεση και τώρα με τις ομαδικές προπονήσεις δίνουμε έμφαση στο παιχνίδι με τη μπάλα, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να βρουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους και να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια στις 6-7 Ιουνίου».

Για την κατάσταση των παικτών: «Με το που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις σε γκρουπ, βάλαμε τα παιδιά σε κάποια εργομετρικά τεστ πεδίου για να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σίγουρα, κανένας ποδοσφαιριστής, καμίας ομάδας δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα, αλλά ευελπιστούμε πως παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Το κυριότερο είναι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος: «Από πλευράς θεάματος οι ομάδες δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν και ένας ακόμα σημαντικός λόγος για αυτό είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Σίγουρα είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για όλους μας. Όλο αυτό το κομμάτι θέλει πολύ καλή διαχείριση και ελπίζω στα παιχνίδια να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάει η ομάδα πιο ψηλά».

 

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία