Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Στο «Αντώνης Τρίτσης» η Καμαρίτσα!

Σημαντική εξέλιξη για το πολυσυζητημένο στάδιο της Καμαρίτσας, αφού Δήμος και Πολιτεία ήρθαν σε συμφωνία για την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε μιλώντας στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος», όταν η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων κατάφεραν να εντάξουν το συγκεκριμένο έργο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προκειμένου να πάρει χρηματοδότηση και να μην χρειαστεί να ξοδευτούν χρήματα από τα ταμεία της τοπικής αρχής.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα στην πόλη μας. Υπενθυμίζεται δε, πως ήδη υπάρχει η μελέτη για την κατασκευή του σταδίου, από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό που απομένει είναι η τυπική ένταξη του σταδίου στο πρόγραμμα, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα και όταν το «Αντώνης Τρίτσης» δημοσιοποιηθεί. Εν συνεχεία θα προκυρηχθεί από τον Δήμο διαγωνισμός για την κατασκευή του έργου και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν.

Μαζί με την επέκταση του στεγάστρου στο ΔΑΚ και την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου δε, το στάδιο της Καμαρίτσας αναμφίβολα αποτελεί έργο πνοής για τον αθλητισμό της Λαμίας.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας