Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Αποφασίζει για την Α2 ο Έσπερος!

Χωρίς βιασύνες και με γνώμονα το καλό του συλλόγου και του μπάσκετ της πόλης μας, θα αποφασίσουν οι άνθρωποι του Έσπερου Λαμίας για τη συμμετοχή των γυναικών στην Α2.

Η ομάδα της πόλης μας με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε δημόσια την ΕΣΚΑΣΕ για την απόφαση της να ανακυρήξει πρωταθλήτριες της Γυναίκες του Έσπερου, όπου τη στιγμή της διακοπής ήταν πρώτες στη βαθμολογία. Παράλληλα, στο σχετικό δελτίο Τύπου ουσιαστικά επιβεβαιώνεται το χθεσινό ρεπορτάζ του Lamia Ole. Αυτό καθώς τονίζεται πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο για να αποφασιστεί η συμμετοχή του συλλόγου στην Α2, ή όχι.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ θέλει να κοινοποιήσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ, ως προς τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν, για την επικύρωση των βαθμολογιών μέχρι την στιγμή διακοπής των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, μετά την αναγκαστική λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ,λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η ανακήρυξη της πρωταθλήτριας και ο τίτλος για την απευθείας άνοδο για την Α2 κατηγορία στο πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, επικυρώθηκε στην ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, μας τιμά ιδιαίτερα και δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά η πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και η περιοχή της Φθιώτιδας στην ανώτερη κατηγορία του πρωταθλήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του και αφού λάβει υπόψη του όλες τις νέες αντίξοες κοινωνικές, οικονομικές και δραστηριοτήτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις συνθήκες, που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19:

Θα αποφασίσει με σύνεση και γνώμονα την δυνατότητα επιτυχίας του εγχειρήματος και θα απαντήσει εγγράφως για την αποδοχή ή μη της τιμητικής πρότασης, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα