Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Οριστικά στην Α2 ο Έσπερος!

Σπουδαία νέα για το γυναικείο μπάσκετ της Φθιώτιδας από τη νέα σεζόν, η πόλη μας θα έχει για πρώτη φορά ιστορικά ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Ο Έσπερος Λαμίας αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και ως πρωταθλητής φέτος, θα συμμετέχει τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου το προηγούμενο διάστημα έκαναν συζητήσεις επί συζητήσεων -όπως σας είχε αποκαλύψει το Lamia Ole– προκειμένου να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και να δουν κατά πόσο τους… παίρνει μια τέτοια κίνηση.

Με την προοπτική λοιπόν πως οι Λαμιώτισσες θα συμμετέχουν σε όμιλο με τις ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα και τα ταξίδια δεν θα είναι μειωμένα, στον Έσπερο θεωρούν πως μια τέτοια απόφαση δεν θα τους ζημιώσει οικονομικά. Παράλληλα, τα κορίτσια του συλλόγου θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τα παραπάνω έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του «ναι» και έτσι πάρθηκε η ιστορική απόφαση από τους ανθρώπους του Εσπέρου να καταθέσουν στην ΕΟΚ δήλωσει συμμετοχής στην Α2.

Μάλιστα, η Αλίαρτος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει την ομάδα της Λαμίας.

 

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα