Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Πήρε wild card ο ΑΟΛ!

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στη Volleyleague γυναικών είναι ο ΑΟ Λαμίας από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τις ομάδες στις οποίες θα χορηγηθεί wild card για τη συμμετοχή τους στις παραπάνω κατηγορίες τη νέα σεζόν. Ανάμεσα σε αυτές και ο ΑΟΛ, στον οποίο δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχει στο υψηλότερο επίπεδο ως η μοναδική ομάδα από την Pre League.

Πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα της πόλης μας, με την Ομοσπονδία να αναγνωρίζει τα τεράστια βήματα προόδου που έχει καταγράψει στα επτά χρόνια της παρουσίας της στο άθλημα. Πλέον είναι στο χέρι των ανθρώπων του ΑΟ Λαμίας να αποφασίσουν αν θα κάνουν αποδεκτή την κάρτα ελεύθερης συμμετοχής στη «μεγάλη» κατηγορία. Γεγονός που θα συμβεί μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε την χορήγηση των Καρτών Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Cards) στα παρακάτω Σωματεία και για τα Εθνικά Πρωταθλήματα 2020-2021.

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

Χορηγείται μια (1) Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card) στο Σωματείο: Α.Ο. Λαμίας 2013

A2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Α’ ΖΩΝΗ:

Αποφασίζεται να συμπληρωθεί η Α’ Ζώνη της Κατηγορίας και χορηγείται μια (1) Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card) στο Σωματείο: Ε.Α. Πατρών.

Α2-ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Β’ ΖΩΝΗ:

Αποφασίζεται να συμπληρωθεί η Β’ Ζώνη της Κατηγορίας και χορηγείται μια (1) Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card) στο Σωματείο: Α.Σ. Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Θεσσαλονίκης.

A2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ –Α’ ΖΩΝΗ:

Αποφασίζεται να χορηγηθούν τρείς (3) Κάρτες Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Cards) στα Σωματεία: Α.Σ.Α. Κόροιβος Αμαλιάδας, Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας, Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ – Β’ ΖΩΝΗ:

Αποφασίζεται να χορηγηθούν τρείς (3) Κάρτες Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Cards) στα Σωματεία: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων, Ο.Π.Α.Θ. Περσέας Θεσσαλονίκης.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα