Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Φέτος δεν θα είναι ο… φτωχός συγγενής!

Μπαίνοντας στην τέταρτη σεζόν της στη Super League 1, ένα είναι το σίγουρο για τη Λαμία! Φέτος δεν θα πιαστεί… κορόιδο και δεν θα την πατήσει όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Είναι γνωστό πως οι «κυανόλευκοι» τις δύο προηγούμενες σεζόν -που έσπασε η κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών- έπαιξαν το ρόλο του φτωχού συγγενή. «Περιφρονήθηκαν» και μάζεψαν… ψύχουλα. Κι αν ως ένα σημείο αυτό δικαιολογείται την μία από τις δύο χρονιές, δεν ισχύει το ίδιο για πέρυσι που η ομάδα μας μπήκε στο πρωτάθλημα ως καλύτερη επαρχική ομάδα με ημιτελικούς Κυπέλλου και αποκλεισμούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Την ώρα που ο ΠΑΣ Λαμία κάνει μεγάλο «γκελ» στη Στερεά Ελλάδα -όντας ο μοναδικός της εκπρόσωπος στη «μεγάλη» κατηγορία- είναι γεγονός πως οικονομικά από το τηλεοπτικό πακέτο είναι ο πιο ρηγμένος. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τα χρήματα που πήρε τη σεζόν που πέρασε, δεν υπάρχει.

Για το λόγο αυτό, στη διοίκηση φέτος είναι αποφασισμένοι να μην πέσουν στην παγίδα. Μια γεύση του τρόπου που αντιμετωπίζουν το θέμα, την πήραμε χθες, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να «απειλεί» πως θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο αν δεν μπουν έσοδα από τα τηλεοπτικά στα ταμεία. Στη Λαμία δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω σε αυτό το κομμάτι, δεν θα δεχθούν καμία μείωση που θα τους «ρίχνει».

Αυτός εξάλλου ήταν και ένας από τους πιο βασικούς λόγους που ψήφισαν χθες κατά της αναδιάρθρωσης στο συμβούλιου της Λίγκας. Πάντα με τη λογική πως αν μπουν περισσότερες ομάδες, θα μειωθούν και τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως αν στην ομάδα μας αντιληφθούν πως και φέτος επιχειρηθεί να τους… ρίξουν, είναι διατεθειμένοι να αντιδράσουν. Ακόμα και εν όψει των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ